Kea

Lisätty sivulle: 2008-09-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Kea
6.1.2009 KEA MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN RALLIRAITA-KISSAN KAVERIKSI

****

NAARAS, noin 5-5,5kk (joulukuussa 2008)/Helsingissä

29.12.2008 Kean kaveri ja keinoemo Karla löysi oman kodin, nyt pitäisi tälle tytölle vielä löytää se oma paikka maailmassa.

16.12.2008 Kea on aivan suloinen pikku rohkelikko! Sillä on pikkutytön pieni ääni ja kiva kehräys. Eniten se vielä kehrää “äidilleen” karlalle. Se on silti tottunut nopeasti kahden aikuisen kollin läsnäoloon ja leikkii niiden kanssa jahtausleikkejä. Kealla on muutenkin monta leikkiä leikkimättä ennen aikuisikää. Kun huiska heilahtaa, Kea on salamana paikalla ensimmäisenä ja hyppii vaikka miten korkealle, että saisi saaliin kiinni. Välillä se sitten käy mamittamassa Karlan luona, kun iskee kova äiti-ikävä. Se syö hyvällä ruokahalulla lähes kaikkea tarjottua mutta varmuuden vuoksi penturaksut tarjoillaan sille omassa huoneessa, että isot eivät punkea rohmuamaan. Muuten se kyllä pitää puolensa.

1.12.2008 Kean kotiinpääsyssä tuli tytöstä itsestään riippumaton mutka matkaan,j joten nyt pitäisi tytölle saada oma koti, vaikkapa Karla kissan kanssa yhteinen:) Toki Kea sopii myös vaikkapa jonkun muunkin kivan kissan kaveriksi.

20.11.2008 Muut sisarukset on jo varattu, mutta mistä Kealle oma koti?

25.9.2008 Sisarukset Keke, Krisli, Kerstin ja Kea, sekä niiden pari kuukautta vanhempi “sijaisemo” Karla tahtoisivat omaan kotiin.

Kertomus Tallinnasta: “2kk sisarukset ja 5-6kk sijaisemo

CocaCola Plazan vieressä rakennuskentällä teki pesään nuori kissaemo ja synnytti 4 pennua. Kuin ne olivat 2,5 viikkoset emo palautui pesään vammaisena ja kuoli. Pienukaiset jäivät külmään ja nälkään, mutta niiden vanhempi noin 4 kk sisko (itsekin vielä pentu) tuli pesään eikä jättänyt niitä yksin- 2 päevä se ei liikahdanut paikalta, läämmitteli ja “imetti” sisaruksia vaikkapa maitoo ei ollut. Vanhemman siskon ansiosta pennut selvisivät.

Huolestunut työläiset osaisivat soittaa meille ja pennut sijaisemon kanssa pääsivät hoitokotiin. Niin se kotikissan elämä alkoi.”

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.