Kazumi

2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Kazumi on uutta kotia etsivä n. 2-vuotias tyttökissa. Kazumi on leikkisä ja sosiaalinen, ja kaipaa kissaseuraa. Hyvä seuralainen voisi olla toinen nuori tyttökissa. 

4.5.2019

Kazumi on erittäin energinen ja rakastava luonne. Hän jaksaa kiertää kehää kepin perässä melkein loputtomiin ja kiipeää maaliseinää pitkin rinnan korkeudelle (tapettiseinä saattaa siis tälle kisulle olla turhan rohkea sisustuspäätös). Leikeistä väsyttyään Kazumi kellahtaa syliin vienosti kehräten ja yöt tykkäisi kanssa nukkua lähellä.

Kazumi on sosiaalinen ja kohtaa uudet kissat ja ihmiset positiivisesti. Rapsutukset ja silitykset otetaan innolla vastaan ja vieraidenkin kanssa on kiva seurustella. Kazumi on aina utelias ja hyllyjä nuuhkiessa onkin muutama keramiikkaesine kokenut tuhonsa. Uusi lempipaikka on ikkunan viereinen korkeahko hyllykkö, josta on hyvä tarkastella ulkomaailmaa ja kelliä auringonpaisteessa. Ulkona tykkäisi kovasti liikkua valjaissa, jotka antaa kiltisti pukea päälleen. Viherkasvit kiinnostaisivat kovasti, niistä on kova työ pitää kisu erossa ja tämä on uuden kodin tärkeää huomioida.

Kaiken kaikkiaan kisu on puhelias ja rakastettava seikkailija.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Tiina / 045 221 2535

Soittoajat: Maanantaisin
10-11

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Kazumi

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.