Kazumi (nyk. Eevi)

2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

28.5.2019 Kazumi (nyk. Eevi) sai kodin, missä sillä on kissakaveri

6.6.2019 Kuulumisia kodista

Kazumin nimeksi vaihtui Eevi ja hän on kotoutunut hyvin. Ruoka maistuu ja kaverinkin ruoka maistuisi. Kissat olivat eristettyinä 5 päivää mutta sinä aikana molemmat olivat niin nopealiikkeisiä että ehtivät karata ja lyhyesti nähdä toisiaan. Kohtaamiset sujuivat niin rauhallisesti että viikonloppuna siirryimme vähän pidemmiksi hetkiksi samaan tilaan. Ensin kissoilla oli vähän vaikeuksia ymmärtää miten toinen leikkii mutta yhteinen sävel on nyt löytynyt ja leikkien keskellä menee matotkin rullalle. Öisin pitää vielä välillä erottaa kaverukset että saa itse nukuttua. Merkkailun kanssa ei ole ongelmaa vaan molemmat käyttävät hiekkalaatikoita hienosti.

***

Kazumi on uutta kotia etsivä n. 2-vuotias tyttökissa. Kazumi on leikkisä ja sosiaalinen, ja kaipaa kissaseuraa. Hyvä seuralainen voisi olla toinen nuori tyttökissa. 

4.5.2019

Kazumi on erittäin energinen ja rakastava luonne. Hän jaksaa kiertää kehää kepin perässä melkein loputtomiin ja kiipeää maaliseinää pitkin rinnan korkeudelle (tapettiseinä saattaa siis tälle kisulle olla turhan rohkea sisustuspäätös). Leikeistä väsyttyään Kazumi kellahtaa syliin vienosti kehräten ja yöt tykkäisi kanssa nukkua lähellä.

Kazumi on sosiaalinen ja kohtaa uudet kissat ja ihmiset positiivisesti. Rapsutukset ja silitykset otetaan innolla vastaan ja vieraidenkin kanssa on kiva seurustella. Kazumi on aina utelias ja hyllyjä nuuhkiessa onkin muutama keramiikkaesine kokenut tuhonsa. Uusi lempipaikka on ikkunan viereinen korkeahko hyllykkö, josta on hyvä tarkastella ulkomaailmaa ja kelliä auringonpaisteessa. Ulkona tykkäisi kovasti liikkua valjaissa, jotka antaa kiltisti pukea päälleen. Viherkasvit kiinnostaisivat kovasti, niistä on kova työ pitää kisu erossa ja tämä on uuden kodin tärkeää huomioida.

Kaiken kaikkiaan kisu on puhelias ja rakastettava seikkailija.