Kawa

Lisätty sivulle: 2016-12-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Kawa
30.12.2016 Kawa ja Tora saivat yhteisen kodin Helsingistä.

***

Naaraspentu, leikattu, synt. 4.10.2016, kotihoidossa Helsingissä. Luovutus aikaisintaan 27.12.2016.

10.12.2016 Sohvin suurperheen pennut ovat nyt valmiita löytämään omat kotinsa. Rekku Rescuen kotihoitoon pennut pääsivät Kiikoisten löytöeläinpalvelun kautta yllätettyään ensin paikalliset kesämökkeilijät. Sohvin ja pentujen tarinasta voit lukea lisää täältä ja lisää kuvia pennuista löytyy myös Facebookista hastagilla #sohvilaiset. Pentueeseen kuuluvat Kuma, Kiri, Kawa, Hana, Mori, Tora ja Sora.

Kawa (suom. Joki) oli pennuista ensimmäinen, joka kiipesi uudessa sijoituskodissaan syliin, nukahti ja herättyään aloitti kehräämisen. Kawa oli pienestä pitäen pentueen rohkein ja sosiaalisin. Vaikka muut sisarukset ovat jo kirineet rinnalle, on Kawa edelleen sosiaalinen, rohkea ja energinen kissanpentu. Lempipuuhiin kuuluukin kaikenlainen kiipeäminen, pureminen ja raapiminen, kuten kissanpennuille kuuluukin. Nukahdettua Kawa rentoutuu täysin ja sylistä saattaakin löytyä täysin lötköpötkö kissanpentu. Kawalle on ensisijaisesti haussa kissakaverillinen koti tai vaihtoehtoisesti Kawa voisi lähteä uuteen kotiin jonkun sisaruksensa kanssa.

Kawa sisaruksineen saavuttaa 12 viikon iän jouluna ja on valmiina uuteen kotiin joulun jälkeen. Kotihoitopaikassa ruoka on maistunut hyvin ja pennut ovat pysyneet terveinä. Pennut ovat saneet runsaasti ihmiskontakteja syntymästään lähtien ja ovatkin hyvin sosiaalisia. Muihin lemmikkeihin pennut eivät ole tutustuneet.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin:

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.