Katy Purry

24.08.2022

Alkuperä: Suomi

Hiukan dramaqueen-aineksia, hiukan vinkuvankua ja kosolti rakkautta.

6.1.2023

Katy muutti omaan kotiin siskonsa Natalien kanssa.

***

10.12.2022

Katy Purry, eli Kitty on pentueen isoin ja hitusen siskojaan säikympi ja rauhallisempi, mutta koheltaa riehuessaan kuten muutkin. Ja missään ei ole niin ihanaa kuin ihmisen sylissä kehräämässä. Ei tarvitse kuin ojentaa käsi Katya kohti ja kehräys alkaa.

Katyä saakin sitten nostella ja käännellä ja väännellä miten tykkää ja neiti vaan kehrää rakkaudesta ja tuijottaa kauniilla silmillään takaisin. Tällä neidillä tuntuu olevan yliluonnollinen vaisto huomata jos jossain joku menee pötkölleen viltin alle, koska tietenkin on pakko päästä mukaan.

Kitty tykkää välillä jutella pienellä äänellä ja on kuin koiran vinkulelu, maukaisee joka kerta kun nostetaan ja varsinkin jos nostetaan pois sylistä kesken unien. Katy tykkää myös lapsista eikä ole moksiskaan vaikka kantajana on 4-vuotias vilkas ja kovaääninen poika.

Katy ja siskot ovat valloittaneet kotihoitajan lisäksi sijaisperheen 4- ja 7-vuotiaat pojat sekä omat kollikissat. Pennut ovat tottuneita käsittelyyn, kuten kynsien leikkuuseen. Kaikki pennut ovat herkkävatsaisia, joten sopivaan ruokavalioon tulee kiinnittää huomiota.

Katy muuttaisi mielellään omaan kotiin siskonsa kanssa (Elle, Jennifer tai Natalie). Vaihtoehtoisesti uudessa kodissa voi odottaa toinen nuori tyttökissa leikkikaveria. Kissanpentua ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi.