Kattink (nyk. Kimi Matias Räikkönen )

Lisätty sivulle: 2007-04-20

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Kattink (nyk. Kimi Matias Räikkönen )
2.7.2007 KATTINK SAI KODIN TURUSTA TOISEN KISSAN KAVERINA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

24.7.2007 Kimi on nyt reilut 3 viikkoa asustellut Turussa persialaisneiti Jamilin kämppäkaverina. Ensimmäiset pari päivää Kimi pysyi visusti piilossa joko sängyn tai sohvan alla. Ei inahtanut eikä liikkunut ollenkaan, paitsi ehkä öisin. Tämän vaiheen jälkeen alkoi armoton maukuminen ja ulina. Enpä tiedä, että oliko tarkoitus etsiä/ikävöidä Tomppa -veljeä, joka jäi vielä kotihoitoon vain muutaman kilometrin päähän. Varsinkin öiseen aikaan ääntelyä riitti vaikka muille jakaa. Käveli myös levottomasti ympäri kämppää.

Mutta siitä se sitten vaan lähti yhtäkkiä rullaamaan. Kimi on alusta asti ollut hyvin ystävällinen ja suvaitsevainen heppu, toisin kuin Jamil. Sähisemistä, murinaa ja lyömistä riitti aluksi, mutta nyt tilanne on jo rauhoittunut. Tulevat nykyään hyvin toimeen, leikkiminen on rajua positiivisella tavalla. Hurjan nopea Kimi on (nimensä veroisesti), jalat aina sutivat tyhjää kiihdytyksissä liukkaalla lattialla ja sivuluisussa mennään seiniä päin. Kumpikaan kissoista ei yksin halua olla, seurailevat toisiaan ahkerasti.

Ruoka tälle komealle kaverille maistuu ja vaikuttaa vahvasti siltä, että herra Kimi omaa loputtoman mahan. Kastroiminenkin on tehty heti kun hän uuteen kotiinsa saapui, eli ei ongelmia sillä saralla. Välillä on näköjään kiva repiä mattoa ja sohvaa, sekä hyppiä akvaarion päälle, mutta muita paheita ei ole. Täällä siis kaikki hyvin, en ole katunut hetkeäkään Räikkösen majoittamista kotiini!

****

18.6.2007 Kuulumisia kotihoidosta Turusta: Kattink on sen verran rohkea, että sitä voi silittää ja sen voi nostaa syliin. Se on itse tullut viereen nukkumaan yöllä. Katti-kissan lempilepopaikkoja ovat myös työpöydän tuoli ja koiran peti.
Tässä joku päivä huomasin, että Kattinkin kynnet olivat raapimispuusta huolimatta kasvaneet niin pitkiksi, että ne jäivät vaarallisesti mattoihin ja peittoihin kiinni. Otin tehtäväkseni leikata kynnet. Odotin katastrofia ja varauduin nahkahanskoin… Ihan turhaan, Katti istui aivan rauhallisesti sylissäni ja kun varmoin ottein leikkasin kynnet niin siinä ei kauan kestänyt kun operaatio oli valmis. Leikkasin vain etujalkojen kynnet, ettei tule kerralla liikaa ihmeteltävää. Uudessa kodissa pitää näistä edistysaskelista huolimatta ehdottomasti muistaa rauhallinen totutus ihmisiin.

31.5.2007 Kuulumisia kotihoidosta: Kattink pinkaisee aina ensimmäisenä paikalle, kun kuulee ja luulee ruokakupin kolahtavan. :) Kattinkin mielestä painiminen kotihoitopaikan kissan kanssa on kivaa. Hellät hetket ovat myös mukavia. Kattink nauttii päästessään tyttökissan syleilyyn ja vastavuoroisesti nämä pesevät toistensa korvat ja pään. (Hempeilystä ei tule pentuja!). Kattinkia voi silittää ja nostaa syliin, ainakin jos on tuttu. Ihan täysillä Katti ei vielä ihmisiin luota, mutta melkein. Kattink on hyvin ruoalla lahjottavissa. ;) Koira ei ole Kattinkista pelottava.

21.5.2007 Kuulumisia kotihoidosta: Kattink ja TomTom ovat rohkaistuneet. Ne pyörivät uteliaina ihmisten, omien kissojemme ja koiramme ympärillä. Aluksi ne ihmettelivät uutta paikkaa saunan lauteilta käsin, nyt ne vilistävät jo ympäri asuntoa. Molemmat tulevat muiden eläimien kanssa hyvin toimeen. Ihmiset ovat niitä pelottavimpia tyyppejä, muut eläimet eivät. Silittelytuttuja ollaan jo, TomTom on hivenen veljeään arempi. Pääasia, että enää ei kuulu sähinää, kun pentujen lähelle menee, eivätkä kädet ole enää vaarassa saada jälkiä kynsistä tai hampaista. Ruoka maistuu ja hiekkalaatikolla käydään juuri niin kuin kuuluukin. Nämä todella komeat pojut odottelevat rakastavaa ja kärsivällistä kotia yhdessä tai erikseen.

13.5.2007 Kattink on kotihoidossa Turussa TomTomin kanssa. Kattink nimettiin aluksi Katinkaksi, mutta paljastui sittemmin pojaksi. Kulukorvaus 90e.

Huhtikuussa 2007 Ihanat aurinkoiset noin 4- 4,5 kk sisarukset: pöyheä ja pitkäturkkinen (Kattink) ja sileäturkkinen pikkumies (TomTom)-odottavat rakastava ja rauhallista kotia. Pojat ovat kastroimattomia.
Syntynet yksinaisen iakan herran huvilassa eika ole tottunut ihmisseuraan ja siksi viela vahan ujoa ja pelokkaita. Mutta ystavallisia ja uteliaita ne ovat ja kesyttyvat helposti.