Katti Helena

Lisätty sivulle: 2017-09-17

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Katti Helena
7.10.2017 Katti Helena muutti omaan kotiin Helsingissä.

***

Kuulumisia kodista:

14.10.2017 Meidän ensimmäinen viikko Katti Helenan kanssa on mennyt todella hyvin. Tyttö on osoittautunut oikein hellyttäväksi rakkauspakkaukseksi, aina silloin kun sille päälle sattuu :). Pari vierasta on jo tällä viikolla käynyt ja heitäkin kohtaan Helena on ollut yllättävän seurallinen, kunhan on ensin päässyt ujouden yli. Syliinkin on tullut oma-aloitteisesti melkein joka päivä. Välillä kyllä viettää pitkiä aikoja kaapissa tai sängyn alla ja tänään on siellä viihtynyt vähän enemmän, kun imuroin päivemmällä. Taisi hieman järkyttyä siitä. :D.

Leikkiminen sujuu myös mukavasti, kun Helena sille päälle sattuu. Iltaisin tietysti vetää perusrallin ja matot rullalle. Vaikuttaa siis kotiutuneen oikein hyvin. Hienosti on siis viikko mennyt ja monta hyvää vielä edessä.

***

Leikattu naaras, aikuinen

17.9.2017 Noin 5 vuotias Katti Helena on pieni kehruukone, joka tulee ihmisen luo hakemaan ja nautiskelemaan rapsutuksista niitä halutessaan. Varsinaista sylikissaa siitä ei kuitenkaan ole ainakaan kotihoitopaikassa vielä kuoriutunut. Katti Helena tuli Rekku Rescuelle kodinvaihtajana itsestään riippumattomista syistä kaverinsa Iiris Lempisen kanssa.

Ruoka on Katti Helenalle maistunut hyvin ja jos edellisestä ruokailusta on kulunut liian kauan saattaa Katti Helena siitä parilla sanalla muistuttaa henkilökuntaa. Muutenkin juttelee jonkin verran, mutta ei silti ole äänekkäimmästä päästä kissoja.

Leikkiminen oli alkuun arempaa, mutta nyt hetken aikaa kotihoitopaikkaan tutustuttuaan on Katti Helenakin rohkaistunut leikkimään vapaammin.

Katti Helena on vielä säikky, eikä sovi perheeseen jossa on pieniä lapsia. Kaikkein paras koti Katti Helenalle olisikin sellainen, jossa sillä olisi reipas, mutta rauhallinen kissakaveri. Katti Helena voisi viihtyä myös ainoana kissana. Kodissa pitäisi myös olla herkkyyttä lukea sen elekieltä, koska jonkinlaista hellyysaggressio-tyyppistä käyttäytymistä sillä on esiintynyt pari kertaa, kun rapsutuskiintiö on tullut täyteen ja silloin se on käynyt hampaillaan hellästi kiinni rapsuttavaan käteen. Katti Helena on tottunut käsittelyyn, joten perushoitotoimet onnistuvat hyvin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.