Kats

Lisätty sivulle: 2010-10-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Kats
24.4.2011 KATS SAI KODIN SUOMESTA

****

KUUUMISIA omasta kodista:

20.5.2011 Hei!Tänne ilmeisesti saa kertoa tarhakisujen kuulumisia? Ja nämä laitetaan Rekku Rescuen sivuille? Toivottavasti, koska toivoisin useammankin ihmisen uskaltavan ottaa tarhakisun.

Itse mietin tosi pitkään, miten tarhassa olleet aikuiset kilttikisut ovat
sopeutuneet kotioloihin. Ja uskaltaako sellaisen ottaa.

Mietiskelin ennen Katsin tuloa tällaisia:
Kun eihän niille kukaan ole kertonut, että ruokapöydälle ei saa hypätä syömään
ruokia tai että roskapussia ei saa kaapista repiä tai että johtoja ei saa jyrsiä tai sohvaa ei saa raapia kun sitä varten on ihan oma iso, ihana raapimispuu?

Uskalsin silti.

Tässä Kats tarhalla ennen kotiin tuloa. (Ihana)
http://www.rekkurescue.com/elain.php?id=3934

Ja nyt. Kats on kotiutunut todella hyvin. Ihanampaa kisua en olisi voinut edes
ajatella.

Nyt on kyllä kisu ja koti kohdannut, rapsutuksia rakastava kisu löysi rapsuttamista rakastavan kodin.
Todellakin kiltti, sosiaalinen tyttö, juttelee kovasti krrr.. krrriiuuu, krrrrrrr.

Pienoinen, mutta ponnekas mau tulee vain, jos ruoka on (mukamas) hiukan myöhässä.

Uusimmassa kuvassa Kats odottaa aamurapsutuksia.

Olen melkeinpä myöhästellyt töistä kun on pitänyt aamulla silitellä keittiön
lattialle köllähtänyttä kisua. Ja harjaamista tyttö rakastaa!

Paras leikkikalu on tavallinen harmaa leluhiiri, se suussa juostaan niin että matot on rullalla!

Krrrr…krrriu

t. Mia

****

Kats etsii kotia Virumaan tarhalla.

15.3.2011. Kats odottaa edelleen omaa kotia. Tarhalla pitkään olleita kissoja on laitettu ikiuneen ja Kats on ollut tarhalla kohta 2-vuotta. Katsilla ei ole enää paljoa aikaa löytää omaa kotia. Valitettavasti tyttö on tavallinen mustavalkoinen kissaneiti, joita on maailmassa ihan liikaa kodittomina persoonallisimpien kissojen saadessa kodit. Kats tulee hyvin toimeen muiden kissojen kanssa ja on ystävällinen kissa.

12.10.2010. Kats on 1,5 vuotias tyttökissa, joka on tullut pentuna tarhalle veljensä kanssa. Veli oli onnekas ja pääsi puolentoista vuoden odotuksen jälkeen omaan kotiin. Kats on mustavalkoinen tavallinen kissa, minkä takia kotia ei ole löytynyt, koska mustavalkoisia kissoja on liian paljon. Kats on piirteiltään sirohko ja saattaa olla, että perimästä löytyy itämaista taustaa.

Kats on luonteeltaan erittäin ystävällinen ja sosiaalinen. Kats tulee toimeen toisten kissojen kanssa ja laatikolla käynti kuuluu perusrutiineihin. Parasta on saada rapsutuksia, jotka ovat harvinaista herkkua, kun usea kissa kilpailee rapsutukseen ja syliin pääsemisestä.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kats tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista on tehdään ilmoitus Eviralle.