Katriina

9.7.2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Katriinasta ei tällä hetkellä oteta enempää kyselyitä vastaan! 

Nuori neito Katriina etsii kotia yhdessä ”pikkusiskonsa” Moccamasterin kanssa. Katriina on vielä hieman arka, joten uudelta kodilta toivotaan kärsivällisyyttä ja ymmärrystä kesyttämistä kohtaan.

6.1.2021

Katriina on lähtöisin suuresta kissapopulaatiosta, jossa hän ainoana edusti omaa ikäluokkaansa. Kyseessä on teini-ikäinen rauhallinen neiti, joka vielä jännittää ihmisen kosketusta, mutta hakeutuu kuitenkin uteliaana seuraamaan ihmisen touhuja hiukan etäämmältä. Saattaa hän ottaa torkutkin sängyn jalkopäässä. Herkut kuitenkin maistuvat jo myös suoraan kädestä, ja leikin tai ruokinnan yhteydessä Katriina saattaa antaa jopa hieman rapsuttaa itseään. Leikkiminen ihmisen kanssa on jo kivaa ja tytön lempileluja ovatkin kepit ja laserkynä. Katriina on utelias tutkimusmatkailija ja tykkää välillä tarkastella valtakuntaansa myös korkeammilta paikoilta!

Katriina nauttii kovasti toisen samasta populaatiosta peräisin olevan Moccamaster-pennun seurasta, joten tytöt luovutetaan mielellään samaan kotiin, jossa riittäisi aikaa, lempeyttä ja kärsivällisyyttä myös tämän aremman nuoren kissan kesytyksen jatkamiselle.

Summary in English

Katriina is a teenager from a large cat colony. She is still a bit shy around people and hence needs a home where her new humans are willing and able to continue the taming work. She is curious about people and their doings but still chooses to watch from a suitable distance. She is starting to like being petted but most times gets still scared when a hand is approaching.

Katriina enjoys the company of her ”little sister” Moccamaster and they are looking for a home together.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 200 €. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Karoliina / 045 614 7290

Soittoajat: la ja su 12-13

karoliinarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Katriina

    Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.