Katriina (nyk. Mame)

9.7.2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

24.1.2021 Katriina muutti Moccamasterin kanssa omaan kotiin Helsinkiin.

1.2.2021 Kuulumisia kodista:

Moccamasterin ja Katriinan tai nykyisemmin Moccen ja Mamen kotiutuminen on sujunut todella hyvin! Ajattelimme, että kissat voisivat olla paljon arempia, mutta ne ovatkin olleet tosi rohkeita ja jatkuvasti kiinnostuneita siitä mitä ihmiset täällä touhuavat. Tänne tullessa molemmat sujahtivat aluksi sängyn alle, kuten odotimmekin, mutta pienen hetken jälkeen tulivat sieltä tutkailemaan.uutta kotia. Ruoka on molemmille maistunut hyvin alusta asti, vettä ovat juoneet, tarpeillaan käyneet, nukkuneet sekä leikkineet vauhdikkaasti keskenään ja olleet meidän leikitettävänä. Mocce tulee jatkuvasti syliin nukkumaan ja muutenkin hakee huomiota. Mame seurailee kauempaa, mutta ruokittaessa uskaltautuu lähellekin ja muutenkin uskaltaa tulla nuuskimaan esim. ojennettua kättä ja nukkumaan sängyn jalkopäähän. Koskea ei vielä kuitenkaan saa, mutta annamme sille aikaa. Ruoka tosiaan maistuu molemmille erittäin hyvin ja kissat ovatkin syöneet niin raakaruokaa kuin märkäruokaakin ja raksuja. Tytöt ovat kyllä tosi ahneita, joten annamme ruokaa pienissä määrissä kolme kertaa päivässä sekä pidämme omia ruokiamme tiukasti silmällä… Muuten kisut ovat olleet todella kilttejä!
Olemme kyllä jo täysin rakastuneita tähän kaksikkoon!

***

Nuori neito Katriina etsii kotia yhdessä “pikkusiskonsa” Moccamasterin kanssa. Katriina on vielä hieman arka, joten uudelta kodilta toivotaan kärsivällisyyttä ja ymmärrystä kesyttämistä kohtaan.

6.1.2021

Katriina on lähtöisin suuresta kissapopulaatiosta, jossa hän ainoana edusti omaa ikäluokkaansa. Kyseessä on teini-ikäinen rauhallinen neiti, joka vielä jännittää ihmisen kosketusta, mutta hakeutuu kuitenkin uteliaana seuraamaan ihmisen touhuja hiukan etäämmältä. Saattaa hän ottaa torkutkin sängyn jalkopäässä. Herkut kuitenkin maistuvat jo myös suoraan kädestä, ja leikin tai ruokinnan yhteydessä Katriina saattaa antaa jopa hieman rapsuttaa itseään. Leikkiminen ihmisen kanssa on jo kivaa ja tytön lempileluja ovatkin kepit ja laserkynä. Katriina on utelias tutkimusmatkailija ja tykkää välillä tarkastella valtakuntaansa myös korkeammilta paikoilta!

Katriina nauttii kovasti toisen samasta populaatiosta peräisin olevan Moccamaster-pennun seurasta, joten tytöt luovutetaan mielellään samaan kotiin, jossa riittäisi aikaa, lempeyttä ja kärsivällisyyttä myös tämän aremman nuoren kissan kesytyksen jatkamiselle.