Katla

Lisätty sivulle: 2016-01-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Katla
14.2.2016 Katla ja Kirta saivat yhteisen kodin Vantaalta.

***
Kuulumisia ja kuvia kodista:

21.2.2016 Nyt on mennyt viikko kun saattiin kaksi ihanuutta kotiimme! Eka viikko on sujunut erittäin hyvin ja tytöt ovat kotiutuneet loistavasti. Hieman vielä ihmettelee kovasti kovimpia ääniä. Kovasti tytöt tykkää syleistä ja pyrkii syliin kehräilemään.

Ruoka on maistunut ja hyvin leikkisiä tyttöjä. Toistaiseksi mitään tuhoja eivät ole saaneet aikaan. Ollaan kyllä erittäin ihastuneita ja tyytyväisiä tyttöihin.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 11/2015, kotihoidossa Helsingissä.

26.1.2016 Superreipas pentukatras Kalla, Katla, Kirta, Kilmar, Kjetil, Krispin & Krook ovat Satakunnasta suurehkosta kissapopulaatiosta kotoisin olevia ihmisrakkaita vipeltäjiä. Pentujen huoneeseen mennessään hoitotäti saa yleensä ovella hurjasti kehräävän ja innoissaan puskevan vastaanoton, ja kunhan ei ole ihan se villein leikkivaihde päällä niin hetken kuluttua myös syliin, kainaloon tai olkapäälle hellyyttä hakevia hurisijoita. Kissakaveri uudessa kodissa on näille pennuille ehdoton vaatimus, ellei sitten oma sisko tai veli pääsisi mukaan. Muuten suurempia rajoituksia kodille ei ole, sillä ennakkoluulottomat tyypit sopisivat myös esimerkiksi lapsiperheen myllerrykseen.

Joulukuussa hoitoon tullessaan pikkuiset olivat heikossa hapessa ja sairastivat niin flunssaa kuin ripuliakin, ruoka ei maistunut ja korvatkin olivat täynnä punkkeja. Onneksi tehohoidolla kunto lähti lopulta todella nopeasti nousemaan, ja samalla pennut tottuivat kaikenlaiseen käsittelyyn niin että vieläkin kynsien leikkaaminen ja matolääkkeen antaminen ovat todella leppoisia toimituksia. Ruokapuolellla raksut eivät hirveästi innosta, mutta raaka liha ja teolliset märkäruoat maistuvat aikalailla laidasta laitaan.

Katla on pentueen pienin ja pippurisin, ja samalla selvästi perheen vauva – joku sisaruksista on ottanut asiakseen emon tavoin lyhennellä Katlan viiksikarvoja. Katla hakeutuu myös usein pesemään hoitotädin kasvoja, ja välillä peseminen muuttuu selvästi lussuttamiseksi. Katla muuttaisi mielellään kiltin tyttökissan kaveriksi, tai sitten Kirtan kanssa yhteiseen kotiin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.