Katinka

Lisätty sivulle: 2010-04-06

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Katinka
14.7.2010 KATINKA SAI OMAN KODIN PÄÄKAUPUNKISEUDULTA

****

NAARAS, noin 6kk, Helsingissä

12.6.2010 Katinka on seurallinen, mutta vielä uusia ihmisiä kohtaan hieman arka, joten jokaisen on voitettava tiensä pikkukissan sydämeen. Toisin päin homma käy kyllä vauhdikkaasti, sillä Katinkaa on vaikea vastustaa, niin suloinen se on. :)

Katinkassa on vielä paljon pentukissan piirteitä. Se leikkii mielellään ja liikkeet ovat hieman kömpelöitä sekä huvittavia. Naukuakaan se ei vielä kunnolla osaa, vaan ääntely on enemmänkin jonkinlaista mongerrusta. Kehrääminen sujuu kuitenkin. Pentumaisuudesta huolimatta Katinka ei koskaan raavi huonekaluja, huonekasveja eikä tiputtele tavaroita. Siitä kasvaa vielä täydellinen kotikissa!

10.6.2010 Katinka on kotihoitajan mukaan maailman ihanin kissa! Uusia kuvia ja lisätietoja tyttösestä on tulossa, kunhan hoitaja malttaa silittelyltään tarttua kameraan ja tietokoneeseen. :D

25.4.2010 Katinka tuli kotihoitoon Helsinkiin.

6.4.2010 Katinka on löydetty samasta paikasta kuin kissat Katri, Iso-Iita ja Pikku-Pirkko, joten kissat saattavat olla vaikkapa sisaruksia. Kotihoitaja kertoo että Katinka on ystävällinen pentu joka tykkää silityksistä.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.