Kastanja

Lisätty sivulle: 2006-08-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Kastanja
9/2006 SINERVO SAI YHTEISEN KODIN KASTANJAN KANSSA TAMPEREELTA

****

Sinervo ja Kastanja -kissat saivat yhteisen kodin Tampereelta kotihoitajan ystävän luota, jonka piti hoitaa kissoja hetken aikaa…hoitaja tykästyi kovin ja kissat saivatkin pysyvän kodin kesällä/alkusyksyllä 2006.

Naaras, noin 1v.

Kastanja on reipas 1v vanha neiti joka ei juurikaan välitä muista kissoista. Samassa paikassa muita kissoja,tulee kyllä toimeen niiden kanssa. Ystävällinen ihmisille.

KUULUMIA KOTIHOIDOSTA 5.3.2006: Kastanja on maaliskuussa 2006 noin 1-vuotias tyttö, joka on todellinen persoona! Utelias, omatahtoinen ja kiltti, mutta pitää ihmisistä enemmän kuin lajitovereistaan. Ottaa paikan kuin paikan heti kodikseen. Tulee mielellään tervehtimään ja silityksiä vastaanottamaan. Noidalla on erikoinen tumma kilpikonnaväritys, jossa punaisia täpliä sekä valkoinen leuka ja mahanalus. Tottunut syömään keitettyä kanaa, raakaa lihaa ja kalaa. Laadukas kuivamuonakin kelpaa. Ruuan jälkeen pesee ahkerasti kauniin turkkinsa ja käypä vielä kiltisti hiekkalaatikollaankin. Kastanja on kotihoidossa Tampereella Sinervon kanssa.