Kassiopeia

Lisätty sivulle: 2014-08-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Kassiopeia
14.9.2014 Kassiopeia ja Kopernikus muuttivat yhdessä omaan kotiin Tampereelle.

***

Kuulumisia kodista:

26.9.2014 Täällä meillä menee oikein mukavasti. Sisarukset voivat hyvin ja ovat pirteitä ja leikkisiä. Pari ensimmäistä päivää meni taloa tutkiskellessa mutta nyt jo menevät tottuneesti paikasta toiseen ja omat lempipaikatkin on löytyneet. Tilasimme ison kattoon asti ulottuvan kiipeilypuun ja siellä he kovasti kiipeilevät. Ruoka maistuu hyvin ja vessassa käynti sujuu vaikka on heiluriovi paikallaan. Nukkumassa viihtyvät meidän vieressä sängyssä ja välillä yöllä nuolevat nenää jos ei tajua rapsuttaa :)

***

Leikattu naaraspentu. Syntynyt 06/2014. Kotihoidossa Vantaalla.

18.8.2014 Kassiopeia on pieni mutta reipas ja utelias tyttökissa. Hän nauttii veljiensä tavoin kovasti paijauksista Hän tykkää tutkia joka paikan, ja patterin päällä on hauska tasapainoillla. Hän pursuaa pienen kissanpennun energiaa ja tarmoa, ja vauhdikkaat leikit veljen kanssa on tämän pikkuisen suosikkipuuhaa. Narupätkän kurittaminen ei ole hullumpaa sekään, tämän pikkuneidin mielestä!

Kassiopeia lähtisi mielellään uuteen kotiin jonkun sisaruksensa kanssa tai toisen tyttökissan seuraksi.

13.8.2014 Kassius, Kosmo, Kopernikus ja Kassiopeia ovat Savolainen pentuporukka jotka muuttivat pääkaupunkiseudulle etsimään koteja.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.