Kasper

05/2015 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Kasper on lutuinen, tempoltaan hieman verkkainen, kotileijona, joka on tehnyt huikean matkan arasta, piilossa lymyilevästä kissasta rapsutuksia ja herkkuja innokkaana vastaanottavaksi kotitontuksi.

15.6.2021

Usva ja Kasper odottavat yhä hartaasti ikiomaa kotiaan. Lämpimien säiden myötä kaksikko on muuttanut lähes kokonaan asumaan parvekkeelle, missä lempipuuhaa on köllöttely sohvilla.

Tämä kaksikko on täysin valloittanut hoitajiensa sydämet ja ovat kuulemma kaikista kilteimpiä hoitolaisia, mitä sijaiskodissa on tähän mennessä ollut. Usvasta ja Kasperista joku onnekas saa itselleen ihanat ja uskolliset perheenjäsenet.

18.5.2021

Kasper saapui Rekku Rescuelle kodinvaihtajana siskonsa Usvan kanssa kaksikon edellisen omistajan elämäntilanteen muutoksen vuoksi. Usva ja Kasper ovat olleet koko tähänastisen elämänsä yhdessä ja ovat kiintyneitä toisiinsa, joten etsimme heille yhteistä loppuelämän kotia.

Sijaiskotiin saapuessaan Kasper oli arka ja erittäin peloissaan, sillä kissoja ei oltu kunnolla sosiaalistettu edellisessä kodissa. Rekkujen hoidossa kävi nopeasti myös ilmi, että suurin osa Kasperin hampaista oli mädäntyneitä tai syöpyneitä ja suussa oli paha tulehdustila. Pojan selässä myös oli isoja, kivuliaan oloisia takkuja. Eläinlääkärissä Kasperin hampaita hoidettiin ja poisteltiin kahteen otteeseen ja takut ajeltiin pois. Nyt Kasperin suu on kunnossa, joskin hampaita on jäljellä enää neljä. Hampaiden vähyys ei haittaa pojan menoa lainkaan. Toipuminen hampaiden poistoista oli nopeaa ja pian Kasper olikin jo kuin eri kissa. On selvää, että pojan suu oli ollut pitkään erittäin kipeä ja kun se saatiin kuntoon, myös arkuus alkoi väistyä.

Nykyään Kasper on tarkkaavainen ja rapsutuksia rakastava poika. Kasperin lempipuuhia ovat asunnossa juoksentelu siskonsa Usvan perässä sekä pienten kissanminttulelujen kanssa leikkiminen. Kasper on yöaikaan aktiivinen ja päivät menevät usein nukkuessa ja ihmisiä tarkkaillessa. Kasperille maistuu hyvin ruoka, ja ihmisen tulisikin vahtia, ettei hän syö myös siskonsa ruokia. Kasper myös rakastaa pieniä herkkuja ja on rohkaistunut niiden avulla paljon. Suosikkiherkut ovat nestemäisiä tai pehmeitä Kasperin suun kunnosta johtuen. Tämän vuoksi kaksikolle myös syötetään ainostaan märkäruokaa.

Kasper tykkää silityksistä todella paljon ja myös turkin harjaaminen onnistuu. Kasper on puhelias kissa ja varsinkin ilta-aikaan hän innostuu kutsumaan Usvaa leikkeihinsä. Usva ja Kasper ovat kummatkin sijaiskodin hoitajien kanssa seurallisia ja tykkäävät olla arjessa mukana touhuten ja tarkkaillen. Vieraita ihmisiä tämä kaksikko pelkää vielä todella paljon, mutta tulevat heti esiin vieraiden lähdettyä. 

Usvan ja Kasperin ihanteellinen koti olisi perhe, jolta löytyy paljon aikaa, kärsivällisyyttä ja ymmärrystä arkojen kissojen kanssa toimimiseen ja rauhalliseen, kissojen ehdoilla tapahtuvaan tutustumisprosessiin. Uudessa kodissa tulisi olla paljon tilaa juoksenteluun ja mahdollisuus ulkomaailman menon tarkkailuun lasitetulla parvekkeella tai ulkotarhassa. Kaksikko ei sovellu kotiin, jossa on, tai tulee joskus olemaan, pieniä lapsia tai muita lemmikkejä.

Summary in English

Kasper is a gentle souled male cat who enjoys a leisurely pace of life. He came to Rekku Rescue as a very timid and frightened cat. Kasper’s teeth were in an awful conditiion and he had to have almost all of his teeth removed, being now left with only four healthy ones. This, however, is not a problem and Kasper has become much more social and cheerful after his dental work. Nowadays Kasper enjoys scratches, food abd treats very much. He also loves playing with his sister Usva, whom he adores very much.

Usva and Kasper are looking for a home together where there are no other pets or small children. Their new owner will need to have a lot of time, patience and understanding on how to approach sensitive cats, especially in the get to know-period. Their new home should also have plenty of room to run around and either a glazed balcony or an outside enclosure, where the two can spend time with their favourite activity, observing the outside world.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 160 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emmi / 0503071740

Soittoajat: vain sovittaessa / please fill out the inquiry form below, or contact me via e-mail

emmirekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Kasper

    Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.