Kasimir

2016 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

16.2.2020 Kasimir ja Juno lähtivät reippaina poikina yhdessä uuteen kotiin.

1.3.2020

Kuulumisia uudesta kodista:

“Pojat ovat kotiutuneet erittäin hyvin! Kantokopista kun pääsivät ulos niin tarkistivat vaan, että kaveri on myös mukana ja lähtivät yhdessä tutkimaan uutta ympäristöään. Junokaan ei arastellut vaan tuli melkeinpä heti hakemaan rapsutuksia. Pojat viihtyvät melkeinpä missä tahansa. Molemmat viihtyvät raapimapuun päällä, josta katselevat ulos takapihalle. Heti seuraavana päivänä menivät tyttären kanssa päikkäreille. Myös pojan sängyssä kävivät viekussa (pinnasänky ei ole niin mieluisa kuin normi sänky 😅). Kassu on päässyt päivittäin ulkoilemaan mistä nauttiikin suunnattomasti. Molemmat pojat köllöttelevät mielellään myös sohvalla vieressämme ja nauttivat masurapsutuksusta. Ruoka on myös maistunut hyvin.”

***

Kasimir on komea hurmuripoika, jolta ei rohkeutta taikka karismaa puutu. Hän on luonteeltaan sosiaalinen, reipas ja ihmisystävällinen. Kasimir muodostaa tiiviin parivaljakon parhaan kamunsa Junon kanssa.

5.2.2020

Kasimir ja Juno palautuivat takaisin Rekku Rescuelle kodissa puhjenneen kissa-allergian vuoksi. Pojat ovat vieläkin omat ihanat, valloittavat itsensä! Molemmat pojat ovat hyvin reippaita ja rentoja, jopa vieraiden ihmisten seurassa. Kasimir on pörröinen nallekarhukissa, joka ottaa vastaan jokaisen sille tarjotun sylin ja rapsutuksen. Kasimir on hyvin innostunut valjasulkoilusta, joten uudessa kodissa tulisi ehdottomasti olla siihen mahdollisuus. Kasimirilla oli viime vuoden puolella virtsatievaivoja, joten uuden kodin on hyvä osata huomioida tämä taipumus mm. ruokavaliossa. Kerromme asiasta mielellämme lisää yhteydenottolomakkeen kautta tai soittoaikoina.

Kasimir ja Juno etsivät yhteistä kotia, jossa olisi antaa näille ihanille pojille paljon rapsutuksia ja rakkautta. Pojat myös pitäisivät kovasti tilavasta asunnosta jossa vetää rallia ympäriinsä, kunnon kokoisesta kiipeilypuusta sekä lasitetusta parvekkeesta. Kasimir ja Juno ovat hyvin kiintyneitä toisiinsa ja viettävät paljon aikaa yhdessä: he leikkivät, pesevät toisiaan, aterioivat ja nukkuvat vierekkäin. Molemmat pojat ovat kilttejä, helposti käsiteltäviä ja ihmisystävällisiä sekä tottuneet lapsiin ja koiriin.

***

17.9.2019 Kasimir muutti omaan kotiin yhdessä parhaan kaverinsa Junon kanssa.

Kuulumisia uudesta kodista:

Uudessa kodissa on mennyt uskomattoman hyvin. Molemmat pojat tutkivat paikat heti uuteen kotiin tultuaan ja ovat löytäneet tämän hetkiset lempipaikkansa. Junokin on rohkaistunut ja heti perjantaina haki silityksiä. Ovat syöneet ja juoneet, hakeutuvat viereen ja “juttelevat”. Pojat myös ajavat toisiaan takaa ja painivat. He viihtyvät parvekkeella ja Kassu on ulkoillut pihalla. Ihania palleroita ovat!

***

13.7.2019

Kasimir on, sijaisperheen sanoin “charmikas karhu”, joka rakastaa huomiota ja sitä myöskin rohkeasti hakee. Hän on esimerkiksi heti ovella vastassa kun vieraita tulee ja antaa kaikkien paijata ja rapsutella sekä ottaa syliin miten päin vaan, kunhan huomiota piisaa. Kasimir myöskin mielellään asettautuu keskeiselle paikalle asunnossa, mistä hän näkee kaiken ja kaikki näkevät hänet. Uteliaana poikana Kasimir on myös mielellään mukana kaikenlaisissa kodin tilanteissa.

Kasimir on aktiivinen nuorehko kissa ja tarvitsee ihmisten ja parhaan ystävänsä Junon seuran lisäksi runsaasti puuhaa ja virikkeitä. Kasimir pitää kiipeilystä ja voisi uudessa kodissa nauttia erilaisista kiipeilymahdollisuuksista. Molemmat pojat ovat myös täysin tykästyneet viettämään aikaa lasitetulla parvekkeella, joten sellainen olisi erittäin suotavaa olla heillä jatkossakin käytettävissä. Myös kasvien “hoito” on yksi poikien mielipuuhista, joten uudessa kodissa tulisi kiinnittää huomiota siihen, että asunnossa on vain kissoille myrkyttömiä kasveja.

Kasimirin suussa on lievää ientulehdusta, mikä ei tällä hetkellä kaipaa suurempaa hoitoa. Eläinlääkärin suosituksesta uudessa kodissa tulisi kuitenkin aloittaa hampaiden harjaus, mikä ehkäisee kissoilla tehokkaasti suu- ja hammasongelmien pahenemista. Systemaattisella opetuksella hampaiden harjaus onnistunee hyvin, Kasimir kun on rento ja reipas poika. Hampaat tulisi myös tarkistaa vähintään kerran vuodessa eläinlääkärissä.

Kasimir tuli Rekku Rescuelle yhdessä kamunsa Junon kanssa kodinvaihtajina. Molemmat pojat pitävät ihmisten seurasta ja ovat tottuneet lapsiin ja koiriin. Kasimir ja Juno ovat hyvin kiintyneitä toisiinsa ja ehdottomasti tarvitsevat yhteisen kodin. Juno on ottanut Kasimirin isähahmokseen ja selvästi oppinut Kassulta rohkeutta ja ihmisrakkautta. Kasimir antaa Junolle rakkautta pesemällä Junoa ja välillä vähän kurmuttaa jos Juno yrittää väärään väliin painia. Pojista Kasimir tulee ensin luokse, mutta usein Juno tulee heti perässä yrittäen ottaa Kasimirille kohdistuvat rapsutukset itselleen. Pojat leikkivät usein yhdessä painiskellen, Kasimir asettuu vanhempana alle ja antaa pienen harjoitella, mutta lopulta saattaa näyttää kuka on kuka. Kaksikko myös mielellään nukkuu ihmisten kanssa sängyssä ja usein aamulla odottelevat jalkopäässä milloin herätään.