Kasimir

2016 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Kasimir on komea hurmuripoika, jolta ei rohkeutta taikka karismaa puutu. Hän on luonteeltaan sosiaalinen, reipas ja ihmisystävällinen. Kasimir etsii kotia yhdessä parhaan ystävänsä Junon kanssa.

13.7.2019

Kasimir on, sijaisperheen sanoin ”charmikas karhu”, joka rakastaa huomiota ja sitä myöskin rohkeasti hakee. Hän on esimerkiksi heti ovella vastassa kun vieraita tulee ja antaa kaikkien paijata ja rapsutella sekä ottaa syliin miten päin vaan, kunhan huomiota piisaa. Kasimir myöskin mielellään asettautuu keskeiselle paikalle asunnossa, mistä hän näkee kaiken ja kaikki näkevät hänet. Uteliaana poikana Kasimir on myös mielellään mukana kaikenlaisissa kodin tilanteissa.

Kasimir on aktiivinen nuorehko kissa ja tarvitsee ihmisten ja parhaan ystävänsä Junon seuran lisäksi runsaasti puuhaa ja virikkeitä. Kasimir pitää kiipeilystä ja voisi uudessa kodissa nauttia erilaisista kiipeilymahdollisuuksista. Molemmat pojat ovat myös täysin tykästyneet viettämään aikaa lasitetulla parvekkeella, joten sellainen olisi erittäin suotavaa olla heillä jatkossakin käytettävissä. Myös kasvien ”hoito” on yksi poikien mielipuuhista, joten uudessa kodissa tulisi kiinnittää huomiota siihen, että asunnossa on vain kissoille myrkyttömiä kasveja.

Kasimirin suussa on lievää ientulehdusta, mikä ei tällä hetkellä kaipaa suurempaa hoitoa. Eläinlääkärin suosituksesta uudessa kodissa tulisi kuitenkin aloittaa hampaiden harjaus, mikä ehkäisee kissoilla tehokkaasti suu- ja hammasongelmien pahenemista. Systemaattisella opetuksella hampaiden harjaus onnistunee hyvin, Kasimir kun on rento ja reipas poika. Hampaat tulisi myös tarkistaa vähintään kerran vuodessa eläinlääkärissä.

Kasimir tuli Rekku Rescuelle yhdessä kamunsa Junon kanssa kodinvaihtajina. Molemmat pojat pitävät ihmisten seurasta ja ovat tottuneet lapsiin ja koiriin. Kasimir ja Juno ovat hyvin kiintyneitä toisiinsa ja ehdottomasti tarvitsevat yhteisen kodin. Juno on ottanut Kasimirin isähahmokseen ja selvästi oppinut Kassulta rohkeutta ja ihmisrakkautta. Kasimir antaa Junolle rakkautta pesemällä Junoa ja välillä vähän kurmuttaa jos Juno yrittää väärään väliin painia. Pojista Kasimir tulee ensin luokse, mutta usein Juno tulee heti perässä yrittäen ottaa Kasimirille kohdistuvat rapsutukset itselleen. Pojat leikkivät usein yhdessä painiskellen, Kasimir asettuu vanhempana alle ja antaa pienen harjoitella, mutta lopulta saattaa näyttää kuka on kuka. Kaksikko myös mielellään nukkuu ihmisten kanssa sängyssä ja usein aamulla odottelevat jalkopäässä milloin herätään.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emmi / 0503071740

Soittoajat: Sopimuksen mukaan.

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Kasimir

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.