Kasai

07/2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

3.1.2021 Kasai muutti omaan kotiin veljensä Tenkun kanssa.

***

Kasai on touhukas nuori neiti, joka rakastaa juoksuleikkejä ja lelujen pyydystämistä.

22.12.2020

Emme toistaiseksi ota Kasaista enempää tiedusteluja vastaan. We no longer accept new adoption requests for Kasai.

19.12.2020

Kasai saapui Rekkujen sijaiskotiin kolmen sisaruksensa Daichin, Mizun ja Tenkun kanssa. Pennut olivat aluksi kovin räkäisiä ja niillä oli sitkeitä vatsavaivoja. Pennut kuitenkin reipastuivat kotihoitajien ahkeran huolenpidon ja hoidon ansiosta, ja ovat nyt valmiita etsimään omia kotejaan.

Kasai rakastaa erilaisia juoksu- ja saalistusleikkejä. Se juoksee ja leikkii itsensä läkähdyksiin erilaisilla sulka- ja keppileluilla. Leikin jälkeen Kasaille maistuu ruoka ja nokoset, ja unille hän kömpiikin lähes mihin tahansa. Kasain lempiruokia ovat erilaiset lihan, mutta sille maistuu myös märkäruoka. Tarpeensa Kasai tekee hienosti laatikkoon. Kasai antaa käsitellä itseään mallikkaasti, ja kaikenlaiset hoitotoimenpiteet onnistuvat sen kanssa hyvin.

Kasailla on ollut sisarustensa tapaan jonkin verran vatsavaivoja, ja sen vuoksi se on ollut erityisellä vatsaystävällisellä ruokavaliolla. Kasain vatsa on edelleen ajoittain löysällä, ja vatsan toimintaa tuleekin seurata uudessa kodissa tarkasti. Vatsan toiminnan normalisoituminen voi viedä jopa kuukausia, ja siksi on tärkeää, että uusi koti sitoutuu oikeanlaiseen ruokavalioon. Sisäloiset ja muut terveysongelmat on poissuljettu eläinlääkärin tutkimuksilla.

Kaiken kaikkiaan Kasai on vilkas ja hellyydenkipeä tyttönen, joka kiipeää syliin vaikka lahjetta pitkin, jos ihminen ei tajua ajoissa antaa sille sen vaatimaa huomiota. Kasai juttelee myös paljon kurnuttelemalla. Kasai muuttaisi uuteen kotiin mieluusti joko sisaruksensa Mizun tai Tenkun kanssa, tai vaihtoehtoisesti uudessa kodissa tulisi olla leikkisä ja nuorehko kissa, jonka kanssa telmiä.

Summary in English

Kasai is a young and loving kitten, who loves to play all day and all night.

22.12.2020

We no longer accept new adoption requests for Kasai.

19.12.2020

Kasai loves all kinds of games. Her favourite toys are sticks with feathers and strings. After playing she loves a good meal and a nap. When it comes to naps, she is a master; she could crawl up to sleep nearly anywhere. Kasai’s favourite food is meat, but she will also eat different kinds of wet food.

Kasai has had issues with her stomach. She is on a stomach-friendly diet, that should be continued in her new home. The new owner should commit to feeding her with quality foods that do not upset her stomach.

All in all, Kasai is a wonderful little lady, who loves attention and often speaks to humans with tiny meows. Kasai is looking for a home with one of her siblings (Tenku or Mizu). Another option could be that her new home already has a young, playful cat to keep her company.