Kärppä

Lisätty sivulle: 2015-09-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Kärppä
29.9.2015 Kärppä muutti omaan kotiin Vantaalle toisen pennun kaveriksi.

***

Leikattu urospentu, synt. 6/2015, kotihoidossa Vantaalla.

15.9.2015 Kärppä ja Saukko saapuivat kotihoitoon pääkaupunkiseudulle Savon suunnalta pieninä palleroina heinäkuun lopulla. Molempien emot olivat valitettavasti niin villiintyneitä, että pienet saapuivat hoitoon reipastumaan kahdestaan.

Kärppä oli heti alkuun hieman arempi ja hitaasti syttyvämpi, vieraat jännittävät pikkuista edelleen hieman, mutta ankkasuikaleiden ja lelujen perässä tämä vesseli kuitenkin kipuaa syliinkin asti. Alkuun Kärppä katsoi parhaaksi aina läpsiä kohti ojennettua kättä, mutta nyt on totuttu siihen että sieltäpä saakin herkkuja ja ihan kivaksi todettuja rapsutuksia. Reippaamman Saukon esimerkistä Kärppänäkin on alkanut juosta kotihoitajaa ovelle vastaan, tullen jalkoihin kiehnäämään – siitä pienen pojan saa kaapattua hetkeksi vaikka kainaloon. Kärppä on energinen ja leikkisä pentu, joka varmasti tykkäisi painileikeistä toisen poikakissan kanssa.

Kärpällä ja Saukolla on molemmilla yläpurenta, jota on hyvä seurata, vaikka eläinlääkäri arvelikin hampaiden luultavasti mahtuvan puhkeamaan normaalisti.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.