Karolus

08.07.2019

Alkuperä: Suomi

2.11.2019 Karolus muutti veljensä Rufuksen kanssa omaan kotiin Helsinkiin.

***

Vauhdikas nuorimies Karolus etsii huumorintajuista kotia yhdessä veljensä Rufuksen kanssa. Reippaina pentuina pojat sopisivat varmasti niin lapsiperheeseen kuin muidenkin eläinten seuraksi.

15.10.2019

Tuntuuko elämä joskus siltä, että vaellat ikuisessa marraskuun harmaudessa, arki on lytännyt sinut maan rakoon ja kaikki asiat ympärilläsi ovat yhtä kiinnostavia kuin kylmä kaurapuuro? Ei hätää, meillä on tähän parannuskeino! Saammeko esitellä: KAROLUS, tylsyyden karkoittaja, elämäsi uusi väripilkku!

Karolus on energinen pikkumies, joka rakastaa elämää. Tätä poikaa kiinnostaa kaikki; sinun hiuksiasi on ihanaa harjata pienillä tassuilla (kynsillä) ja repsottava tapetti oikein innostaa remontoimaan (repimään tapetin pieneksi silpuksi). Karolus rakastaa rapsutteluja ja huomiota, enää et joudu (saa) olla yksin, sillä hän on siellä missä sinäkin: vessassa, laittamassa ruokaa, peiton alla (pyydystämässä varpaitasi).

Kuulostaako hyvältä? Niin meistäkin! Tämä täydellinen kissanalku kaipaa kotia, jossa ollaan valmiita aktivoimaan ja antamaan aikaa. Esimerksiksi valjasulkoilu ja temppujen opettelu voisi olla Karoluksen mieleen. Karolus etsii yhteistä kotia hieman rauhallisemman veljensä Rufuksen kanssa, jotta pojat pääsevät purkamaan suurimpia sauhujaan toisiinsa, suoden näin ihmisille hieman hengähdystaukoa!