Karmiina

Lisätty sivulle: 2015-04-17

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Karmiina
20.8.2015 Karmiina muutti Dominon kaveriksi Helsinkiin.

***

Leikattu naaras, s. arviolta 6/2014, kotihoidossa Vantaalla.

8.7.2015 Lempeä Karmiina etsii vielä omaa kotia. Karmu-neiti on ihastunut yksinolon rauhaan villien velipoikien lähdettyä koteihin, ja sille sopisikin parhaiten koti, jossa se voisi olla kiltin tyttökissan kaverina tai ainoana kissana, jos sille voitaisiin myöhemmin hankkia tyttöpentu kaveriksi. Aikaisemmin arasta Karmiinasta on kuoriutunut oikea rapsutusten rakastaja, joka kellii ja kierähtelee onnessaan kun sitä paijataan. Karmu uskaltaa jo joskus lähestyä vieraitakin. Tästä kissasta saa kärsivällisellä otteella ihanan leppoisan kotikissan.

8.6.2015 Lisätty pari uutta kuvaa Karmusta. Pikkuneiti on nautiskellut, kun villit velipojat ovat lähteneet omiin koteihinsa! Niiden kova meininki ei ollut ihan Karmun mieleen. Karmu muuttaisi mielellään kotiin, jossa on kiltti tyttökissa kaverina tai sille hankittaisiin kaveri kotiutumisen jälkeen.

3.6.2015 Karmiinan kaikki kaverit pääsivät jo omiin koteihinsa, mistä löytyisi vielä Karmiinalle oma koti?

26.5.2015 Karmiina on jo karistanut enimmän arkuuden ja tulee tervehtimään kotiin saapuvaa tai heräävää hoitajaa. Hänen mielipaikkansa on ikkunan edustalla oleva lipasto, jonka päällä se viihtyy pitkiäkin aikoja katselemassa maailman menoa. Vieraita Karmiina vielä pelkää, mutta hoitaja on hänen mielestään jo kiva ja luotettava kaveri. Karmiina innostuu leikittämisestäkin melko helposti ja ravaa hiiriongen perässä mielellään. Karmiina etsii kotia, josta löytyisi kiva kissakaveri sen seuraksi tai sille hankittaisiin kaveri kotiutumisen jälkeen!

17.4.2015 Karmiina on arka, mutta ystävällinen nuori tyttökissa. Se sopisi herkän luonteensa takia parhaiten rauhalliseen talouteen, koska säikkyy kovia ääniä ja äkkinäisiä liikkeitä. Karmiina on kuitenkin lempeäluonteinen ja tykkää silityksistä ja rapsutettavana monesti kierähteleekin tyytyväisenä vatsa taivasta kohti. Karmiinan lempileikkiä on paini veljiensä Pastorin, Sakarin ja Einarin kanssa, ja suosittelisinkin Karmiinalle kotiin reipasta kissakaveria.

Karmiina, Sakari, Einari ja Pastori on saatu kiinni isommasta kissapopulaatiosta Savosta tammikuun alkupäivinä. Porukassa todettiin isomman kissamäärän tuomia ongelmia, joita ollaan hoidettu eläinlääkärin avustuksella. Nyt pikkukissat ovat valmiita muuttamaan omiin koteihinsa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.