Karma

01.09.2018

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Karma on energinen, alle 1-vuotias nuori kissaherra. Sen unelmakodissa olisi kissa- tai koirakavereita painileikkeihin ja aktiivisia ihmisystäviä valjasteluun ja leikittäjiksi.

 

28.5.2019  

Karma saapui Rekuille maaseudulta etsimään sitä loppuelämän kotia, ja on saavuttuaan hurmannut iloisuudellaan paitsi sijaiskodin ihmiset, myös koirakaverin. Vaikka kokoero on valtaisa,  kelpaa koira oivalliseksi (ja pitkäpinnaiseksi..) painikaveriksi ja pötköttelytyynyksi.

Nuori kissakaveri, mieluiten toinen leikkisä kollikissa, kelpaisi Karmalle myös. Uusia ihmisiä Karma vielä ujostelee jonkin verran, mutta lämpenee kuitenkin ajan kanssa. Jostain syystä mustat kengät ovat Karmasta pelottavia, muttei yhtä paljon kuin se perinteinen imuri. Muuten tämä poika on oikein rohkea ja utelias. Sylissä se ei vielä malta viipyä kuin hetken, koska se aika on Karman mielestä pois tutkimiselta ja leikkimiseltä.

Hoitotoimenpiteet kaipaavat vielä totuttelua , ja viherkasvit saavat Karmalta kyytiä. WC:n siisteys on pojalle sydämen asia, joten taloudessa olisi syytä olla kaksi tai useampi hiekkalaatikko, ja Karmalla oli Rekkujen hoiviin tullessaan sisäsiisteysongelmia.

Karma sopii myös lapsiperheeseen, jossa lapset ovat kouluikäisiä.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Aino / 045-221 9744

Soittoajat: Su 19-20

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Karma

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.