Karma

2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

02.10.2020 Karma muutti ikiomaan kotiin.

19.04.2021 Kotikuulumisia:

Keväiset terveiset Karmalta! Karma nauttii auringosta ja etätöistä. Karma on päässyt myös ulkoilun makuun ja viihtyy ihmisten kanssa takapihalla valjaissa hyvin. Lintujen kevätpuuhat, kärpäset ja muut kiinnostavat kovasti. Varsinkin iltaisin Karma haluaisi ulkoilemaan ja tutkimaan pihan nurkkia. Kotona Karma löytää edelleen uusia torkkupaikkoja ja tietysti kaikki laatikot ja paperikassit on tärkeä tutkia. Lasten kanssa Karma tulee tosi hyvin juttuun, ja jos huomio tuntuu liialliselta Karma varoittaa todella hellästi hampaillaan, että nyt haluan olla jo rauhassa.

Ruoka maistuu myös hyvin ja paino on pysynyt tasaisena. Yhden kerran Karmalla oli pari päivää ummetusta, jolloin eläinlääkärin kanssa hienosäädimme ruokavaliota ja nyt taas vatsa on voinut hyvin.

Leikeistä suosikki on käsi peiton alla -leikki, jossa kyllä leikittäjä nopeasti huomaa myös onko kynsien leikkuusta kulunut liian pitkä aika :)

Karmalla siis kaikki kunnossa ja hän on meille hyvin rakas perheenjäsen :)

04.10.2020 kuulumisia uudesta kodista:

Vähän terveisiä Karman kotiutumisesta. Haimme Karman perjantaina alkuillasta. Automatka ei todellakaan ollut Karman mieleen. Pientä itkua kuului koko matkan ja pari kunnon hätäistä mouruamistakin.
Kotona Karma kuitenkin läksi heti uteliaasti tutkimaan asuntoa. Ensimmäisen vuorokauden Karma oli toki kovin jännittynyt eikä halunnut ottaa lapsiin vielä kontaktia. Vuodesohvan alta löytyi onneksi hyvä rauhallinen luola ja sauna on myöskin rauhoitettu vielä Karman turvapaikaksi, jonne lapset eivät saa mennä. Karma käykin silloin tällöin rauhoittumassa näissä turvapaikoissaan.
Karma on todella innokas tutkimaan ja haluaisi, että jokainen kaapin ja huoneen ovi avataan ja pääsee kurkkimaan mitä oven takana on. Karma myös ponnistaa todella taitavasti ja korkealle ja kaikki kaappien päällisetkin on jo tutkittu. Hiekkalaatikon Karma löysi heti ja teki jo ensimmäisenä iltana kakat laatikkoon. Myös parit pissat on tullut, eli Karma ilmeisesti juo vesikupeistaan, vaikkemme olekaan hänen nähneet juovan.

Ruoka Karmalle maistuu vielä vähän huonosti. Hänhän on aika pieni kaiken sen karvan alla, mutta silti hänen pitäisi minusta syödä vähän enemmän kuin on nyt syönyt. Raksuja Karma on meillä ollessaan (n. 2 vrk) syönyt ehkä vajaan desin ja vajaa 2 pussia märkäruokaa. Herkut kiinnostavat kovasti, mutta ei niitä kuitenkaan lopulta syö. Seuraamme tilannetta nyt tarkasti ja kokeillaan vähän erilaisia ruokamakuja.

Tänään Karma on jo ollut selkeästi vähemmän jännittynyt ja lapset ovat saaneet silittää ja leikittää myös. Karma todella tykkää leikkimisestä ja innostuu kovasti. Aika lyhyitä sessioita kuitenkin kerrallaan ja sitten taas pitää lähteä joko saunalle rauhoittumaan tai tutkimaan nurkkia ja kaappeja. Karma on antanut myös harjata itseään lyhyitä pätkiä kerrallaan ja jo tänään sain vähän kerrallaan silitysten lomassa myös leikattua etutassujen kynnet!
Syliin Karma ei antanut aluksi ottaa oikeastaan ollenkaan, mutta nyt hän rentoutuu syliinkin jo hetkittäin ja sohvalla tulee viereen kiehnäämään. Kehrääminen on myös kovaa.
Kaiken kaikkiaan Karman kotiutuminen vaikuttaa sujuvan hurjan hyvin! Todella viehättävä kissa on hän :)

 

Karma on energinen ja leikkisä poikakissa, joka viihtyy ihmisten seurassa

22.9.2020

Hurmaava, kiiltäväturkkinen Karma on sosiaalinen poikakissa, joka tahtoo leikkiä usein yhdessä ja viihtyy sylissä. Utelias Karma on tutkinut sijaiskodissa joka sopen. Energiaa tällä pojalla riittää: sijaiskodissa matot ovat saaneet kyytiä, kun se on harjoitellut sprinttitaitojaan. Karma myös saalistaa mielellään. Kaikki lelut kiinnostavat, mutta suosikki on hoitajan käsi peiton alla. Karma kuitenkin osaa ottaa varovasti, eikä satuta leikkiessä. Karma ei turhia nirsoile ruoan kanssa, ja leikin jälkeen maistuukin maukas ateria.

Karma on ihmisläheinen ja haluaa paljon huomiota ja seuraa. Se sopiikin kotiin, jossa sen kanssa leikitään ja se saa kaipaamaansa hellyyttä. Karma tuli Rekuille kodinvaihtajana, koska yhteiselo edellisen kodin muiden kissojen kanssa ei sujunut. Karma sopisikin varmimmin kodin ainoaksi kissaksi. Karma voisi viihtyä myös lapsiperheessä, kunhan tutustuttaminen tehdään kissan ehdoilla.

Karman hampaat puhdistettiin Rekuille tullessa. Uuden kodin pitää tarkkailla hampaiden kuntoa ja pitää huolta terveellisestä ruokavaliosta.

Tästä pojasta joku onnekas saa ihanan silkinpehmeän kotitiikerin, jonka seurassa ei ole tylsää.