Karla

Lisätty sivulle: 2008-09-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Karla
22.12.2008 KARLA MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

28.1.2009 Hei, laitan tässä muutaman kuvan. Näyttääkö kasvaneen? Voi olla, koska olemme siirtyneet syömään kolme kertaa päivässä. Aina kun menen keittiöön, tämä neiti ryntää mukaan ja pyytää niin kauan että sorrun antamaan jotain, vaikka olen sanonut että minä vaan meillä olen se joka syö koko ajan.

Kuvia on hankala ottaa, aina kun yritän niin Karla kiirehtii haistamaan kameraa. Karla hyväksyi heti uuden kotinsa. Joulukuusen Karla tyhjensi päivittäin niin, että kyllästyin ja vein sen pois jo uutenavuotena. Puhelimen laturin johdon Karla söi poikki ja muutenkin kokoajan miettii mitä seuraavaksi pureskelisi. Sillä on toimeton olo kun ei ole kavereita.

Heti kun tultiin meille, Karla äkkäsi akvaarion ja on siitä lähtien kävellyt sen päällä ja yrittää pyydystää kaloja, vaikka tietää että ei niin saa tehdä. Me nukutaan vierekkäin, ja kun Felix on meillä, nukkuu Karla Felixin jaloissa, vaikka muuten ei pojasta pidäkkään. Tässä me nytkin ollaan vierekkäin, katti nukkuu hiirimatolla ja työntää mun kättä. Usein se jää seisomaan näppiksen ja näytön väliin, kun yritän tehdä hommia. Ulos ei olla vielä uskaltauduttu, mutta kynnyksellä käydään haistelemassa.
terveisin, Karla ja Anneli

****

LEIKATTU NAARAS, noin 8-9kk (joulukuussa 2008)/Helsingissä

16.12.2008 Karla on itse kiltteys. Omassa kodissa pitäisi osata huomioida tällainen vaatimaton kisuli, joka ei tuo itseään esille vaan odottaa ja tulee vasta sitten tekemään tuttavuutta, kun muut ovat antaneet tilaa. Oltuaan meille muutaman viikon se on rohkaistunut ja alkaa kehrätä heti, kun sitä vain alkaa silittää. Sillä onkin ihanan silkkisen pehmoinen turkki vaikka onkin lyhytkarvainen.

Syömään tullessaan Karla aina haluaa ensin puskea ruokkijaa kunnolla ja vasta sitten se alkaa syödä. Syöminen käy Karlalta hyvällä ruokahalulla, ja sille pitäisi antaa ruokaa harkiten, ettei kisu sitten vanhempana ala pyöristyä liikaa. Vaikka Karla vaikuttaa muuten aikuiselta, siinä on kuitenkin vielä paljon leikkisyyttä, joten kissaseura tai leikitys olisi varmasti Karlan mieleen. Karla nukkuu mieluiten toisen kissan tai ihmisen vieressä. Vaikka se ei pyörikään koko ajan jaloissa tai tunge itseään kaikkeen tekemiseen mukaan, niin ympärilleen katsoessa huomaa, että Karla seuraa kaikkea pienen välimatkan päästä.

1.12.2008 Karlan varaus peruuntui ja nyt pitäisi tytölle saada oma koti, vaikkapa Kea kissan kanssa yhteinen. :)

20.11.2008 Karla on nyt leikattu ja lähtisi mieluusti omaan kotiin jonkun mukavan kissan kaveriksi tai vaikkapa yhdessä Kea-pennun kanssa!

25.9.2008 Jo nuorena sijaisemon työn hoitaakseen ottanut kiva kissatyttö Karla kaipaa oman kodin lämpöön, vaikkapa jonkun ottolapsensa (Keke, Krisli, Kerstin ja Kea) kanssa tai jonkun mukavan kissan kaveriksi.

Kertomus Tallinnasta: “2kk sisarukset ja 5-6kk sijaisemo

CocaCola Plazan vieressä rakennuskentällä teki pesään nuori kissaemo ja synnytti 4 pennua. Kuin ne olivat 2,5 viikkoset emo palautui pesään vammaisena ja kuoli. Pienukaiset jäivät külmään ja nälkään, mutta niiden vanhempi noin 4 kk sisko (itsekin vielä pentu) tuli pesään eikä jättänyt niitä yksin- 2 päevä se ei liikahdanut paikalta, läämmitteli ja “imetti” sisaruksia vaikkapa maitoo ei ollut. Vanhemman siskon ansiosta pennut selvisivät.

Huolestunut työläiset osaisivat soittaa meille ja pennut sijaisemon kanssa pääsivät hoitokotiin. Niin se kotikissan elämä alkoi.”

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.