Karkkiraita (nyk. Konrad)

Lisätty sivulle: 2008-08-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Karkkiraita (nyk. Konrad)
11.1.2009 Karkkiraita muutti omaan kotiin Espooseen.

***

Kuulumisia kodista:

20.4.2010 Konstan Kevättä kaikille! Vuosi ehti taas vierähtää edellisistä kuulumisista. Kesää ja mökkikautta odotellessa pari kuvaa viime kesältä kiipeilyharjoituksista sekä tuore kaverikuva Aksusta ja musta.

Terveisin, Konsta (ent. Karkkiraita)

25.6.2009 Kesäterkut sekä yhteiskuva Konstasta ja kissakaveri Akselista. Terveiset Konstalta ja Akselilta, hyvää kesää kaikille kissakamuille ja runsaita hiirisaaliita!

Toivoo, Konsta-Konrad Karkkiraita

15.6.2009 Moro, onpas vierähtänyt monta kuukautta viime terkuista! Siinä ajassa on ehtinytkin tapahtua aika lailla. Helmikuun aikana musta tuli konsultti ja samalla lääkärikeikalla hoidettiin korvapunkit. Ja annoin mä mun emännän siistiä ja lääkitä mua ihan helposti kotonakin. Mä tarkkailin maailmaa vielä varovasti, mutta kuiteskin koko ajan enempi uteliaana keittiön kaappien päältä ja sit pikkuhiljaa pöydältä ja hellalta. Tosta hellakuvasta joku hygieenikko kyllä saa sätkyn! Aika nasta oli seurata tosta altaastakin, kun jengi teki ruokaa.

Nyt on jo kesäkuu ja mä oon ihan kesykissa. Sylissä mua on pidetty jo pari kuukautta ja ainaskin kuukausi sitten mä nukuin ekan yön niitten bunkassa. Ai et se oli ihanaa. Nyt mä oon jo reilun viikon verran tepastellu ihan ympäri kämppää ja menny ton Aksunkin kanssa kisspainia. Sellasia äksön kuvia musta ne ei oikein meinaa saada, mut sitä parempia lepokuvia kuiteskin. Ne sanoo, et mä oon kova jutteleen, mut tottakai mä helssaan aina kun nähdään ja varsinkin kun saan silittelyä!

Mä laitan taas kuulumisia, kun tässä kesä etenee. Mökkikausikin on jo avattu
ja odotan innolla, et mennään seuraavan kerran. Vaikka se autokyyti pistikin
mut vähän “laulamaan”. Jokohan mä pääsen siellä ulos?

Terkut siskoille ja broideille ja kaikille muillekin kodin saaneille – on muutes tosi nastaa, et lista kodin saaneista lajitovereista vaan kasvaa. Mahottoman hyvännäkösiä tyyppejä siellä onkin. Voikaa paksusti ja nautitaan kissanpäivistä vaikka koiranilmalla!

Terveisin, Konsta-Konrad Karkkiraita

4.2.2009 Tsau! Täällä ollaan nyt oltu 3 viikkoa uudessa kodissa ja pikkuhiljaa alkaa elämä asettua. Tuo Akseli-kissa kyllä on kauhea utelias – kukapa ei olisi – mutta kyllä mä vielä mieluummin tarkkailen sen touhuja täältä “pankon” päältä. Emäntä tarjoaa mulle safkaa tänne ja varavessankin, niin mikäs täällä on ollessa! Yöllä, jos se Aksu on makkarissa oven takana, niin mä uskallan kyllä käydä oikeassakin vessassa. Ja leikkiä! Kuljetan kaikenlaista kamaa kuten lankakeriä emännän neulekorista, hiiriä (leikki) ja leikkitikkua olkkarin verhon taakse mun toiseen majapaikkaan. Sit aamulla mä taas lekottelen näillä keittiön tasoilla, niinkuin ei ois mitään.

Eilen mun emäntä oli ihan ihkuu, kun mä kiitin sitä ruuasta kehräämällä ja ojentelin kaulaani ja vähän puskinkin. No täytyy sanoa et safka oli kyllä hyvää, nyt kun se löysä mahakaan ei enää rassaa. Ja sit aamulla mä kierähdin sen silitellessä pari kiekkaa selän kautta ihan tosta vaan. Siitäkin se oli ihan et vau. Aika pienestä sitä voi ihmisen tehdä onnelliseksi! Ja tänään, se isäntä ihan soitti, et hei nyt ne syö samalla tasolla vierekkäin! Kyl ne kohta varmaa jo ottaa mut syliinkin. Sitä ventatessa ja sit lisää kuulumisia, voikaa paksusti kaikki!

Terveisin, Konrad-Konsta Karkkiraita!

12.1.2009 Hei, Karkkiraita tuli tosiaan eilen meille uudeksi perheenjäseneksi. Kiitos siitä rekkulaisille! Taiteilijaperheen mukaisesti ja Karkin syntyperää kunnioittaen ristimme hänet Konradiksi. Kutsumanimeksi luontuu Konsta.

Ensimmäinen päivä ja yö sujuivat rauhallisesti, sohvan alta löytyi hyvä tarkkailupaikka. Muutamaan otteeseen Konsta uskaltautui jo tutkimaan ympäristöä ja kävi hiekkalaatikollakin! Kotimme toinen kissa Akseli (3-v) oli myös vähän hämmentynyt, mutta niin kuin kokemuksesta tiedämme, niin ei aikaakaan kun jo nukutaan kaulakkain. Palaan sitten asiaan kuvien kera. Hyvää alkanutta vuotta 2009 kaikille!

Noora

****

UROS, n.6 kk (joulukuussa 2008)/Pääkaupunkiseudulla

15.12.2008 Raita ja Nuttu ovat tottuneet kissoihin, koiriin ja lapsiin (hoitopaikassa on 5v poika). Hoitaja kertoo että pienen alkujännityksen jälkeen pojista on kuoriutunu todella mukavia katteja, Nuttu on seurallisempi, mutta molemmat pojat ovat oikein leikkisiä ja mukavia katteja.

9.12.2008 Pojat Karkkiraita, Nugaanuttu ja Aidan pääsivät hätämajoitukseen ja kaipaavat nyt kiireellä omaan kotiin, vaikkapa jo viettämään joulunpyhiä uudessa kodissa:)

3.12.2008 Veikeät veljekset Karkkiraita ja Nugaanuttu sekä sirot siskokset Sulkaapilvi ja Suklaasydän kaipaavat kiireellä omaa kotia, sillä kotihoitaja ei voi pitää niitä enää jouluna luonaan. Tosi mukava juttu olisi jos veljekset ja siskokset pääsisivät pareittain uusiin koteihin, mutta toki perhe jossa on jo mukavaa kissaseuraa tarjolla on kenelle tahansa näistä varsinainen lottovoitto.

27.10.2008 Lisätty uusi kuva. Mistä koti näille raitapaidoille?

29.8.2008 Neljä kissanpentua (tytöt Suklaasydän ja Suklaapilvi sekä pojat Nugaanuttu ja Karkkiraita) oli jätetty oman onnensa nojaan, missä olisi kodit tälle nelikolle? Kotihoitajan mukaan pennut ovat rauhallisia, mutta vielä hieman ujoja.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.