Karkkimassu (nyk. Luna)

Lisätty sivulle: 2011-08-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Karkkimassu (nyk. Luna)
3.11.2011 Karkkimassu muutti omaan kotiin Vantaalle.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

30.6.2015 Luna lähettelee pohjolaan terveisiä Espanjan auringon alta. Luna muutti ottoveljensä Peetun kanssa emännän perässä etelä-Espanjaan toukokuussa. Kovin on tyytyväinen tyttö ja Espanjalainen liha maistuu siinä missä Suomalainenkin :)

10.4.2014 Kuvaterveisiä Karkkimassulta.

24.7.2012 Lunaneiti täystuho, ihana sellainen! Juttelee paljon kanssani. Vastailen kovasti ja keskustelumme voivat kestää pitkäänkin, harmi vain että en ymmärrä kissaa :) Ruokavaras näytti kyntensä ja meidän valvovien silmien alla sai vietyä Peetultakin ruoat kupista. Kerran jos useamminkin maistoi ruokiamme ennen meitä. Sillä seurauksella, että neiti on nyt laihdutuskuurilla. Aamuisin juuri kun herätyskello aloittaa soimaan, tökkää Luna kostean nenänsä omaani ja hyrryttää.

4.1.2012 Luna on kotiutunut mahtavasti. Ovat Peetun kanssa oikea remukaksikko. :) Syövät ja nukkuvat vierekkäin sekä riehuvat minkä kerkeävät. Luna alkuun hieman arkailee vieraita, jos jaksaa… ja sitten vaatii huomiota joko hyppäämällä suoraan syliin tai istumalla viereen, tuijottamalla intensiivisesti ja aloittamalla mahtavan hyrrytyksen. Kyllä on pieni neiti sulattanut kaikkien sydämen! Tottelee hienosti kieltoa (sormen napsautusta)…lähes aina. ;) Omaa pentumaisen jääräpäisyyden: kokeilee kaikkea kiellettyä ainakin sata kertaa ennenkuin luovuttaa. Ruokavaras, ehkä jopa täydellisyyttä hipova?! Joka päivä jotain uutta on Lunan motto onnelliseen elämään. :)

****

NAARAS, noin 4,5-5kk (lokakuussa 2011) kotihoidossa Helsingissä

24.10.2011 Lisätty kuvia.

14.10.2011 Karkkimassu ja siskonsa Kinuskimassu odottavat vielä omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen. Tytöt ovat saaneet jo tehosterokotuksenkin, joten nyt puuttuu vain se oma rakastava koti.

26.9.2011 Karkkimassu on ihana pikkukehrääjä, joka kaipailee omaa rauhallista kotia. Kotona voisi olla seurana kiltti kissakaveri.

14.9.2011 Kuulumisia kotihoitopaikasta: Karkkimassu on joukon pienin ja suloinen surusilmä. Karkkimassu on hoitomamman mussukka, kova kehräämään ja seurailemaan tekemisiäni. Syliin pikkuinen käpertyy mielellään kehräämään ja iltaisin saan neitiä siirrellä keskeltä sänkyäni pois, jotta mahtuisin itsekin nukkumaan. Pikkuinen osallistuu siskojensa touhuihin, mutta rajuimpia paineja neiti katselee sopivan välimatkan päästä. Tällä pikkuisella on hurja ruokahalu, joten eiköhän pikkuneitokin kohta ole kissanmitoissa. Pikku-Mussukkani <3

Keskustelua pentueesta Rekku Rescuen keskustelupalstalla.

6.9.2011 Karkkimassu suloisine sisarukseineen siirtyi kotihoitoon Helsinkiin ja sisarusparvi olisikin kaikin puolin valmiina muuttamaan omiin koteihinsa.

27.8.2011 Karkkimassu, Karamellinassu, Kanelitassu, Kinuskimassu ja Kermatassu odottavat omaan kotiin pääsyä hoitopaikassa Vantaalla. Suloinen sisarusparvi on vielä vähän ujo, mutta syliin rauhoitutaan ja kehräyskin alkaa kun vähän aikaa silittelee rauhoittavasti.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.