Karin

25.09.2017

Alkuperä: Suomi

 

9.1.2018

Fanni, Karin, Lolan ja Tove ovat lähtöisin Etelä-Savosta isommasta kissapopulaatiosta ja ovat noin neliviikkoisina joutuneet eroon emostaan. Tytöt ovat erittäin ihmisläheisiä, mutta liian aikainen erottaminen näkyy tarpeena lussuttaa tekstiilejä kun on oikein hyvä olla. Tällä hetkellä hoitopaikassa on onneksi kuitenkin useampi aikuinen kissa opettamassa kotikissan elämää. Ensimmäisessä hoitopaikassa pennut ovat tottuneet myös koiraan.

Karin on nelikon villikko ja kiipeää kotihoitajan rinnan päälle kehräämään. Karinin voi myös välillä yöllä löytää vierestä tyynyltä nukkumasta. Karin tykkää antaa nenäpusuja jopa ihan vieraille. Tämä neiti ei tosiaan pelkää mitään tai ketään ja onkin ensimmäisenä tutkimassa uusia asioita ja tutustumassa uusiin ihmisiin.

Karinin toinen silmä karsastaa, syynä on mikroftalmia eli pienisilmäisyys. Tämä anatomisen rakenteen poikkeama voi altistaa silmätulehduksille, mutta tämä tyttö on helppo lääkitä, jos tarve vaatii. Näkökenttä silmässä on myös hieman rajoittunut, joten äkkinäisiä liikkeitä neiti ei välttämättä aina huomaa ja niitä saattaa säpsähtää, mutta muuten se ei tämän rohkean pienen kissan elämään vaikuta.

Karin kaipaa kotia jossa on elämää ympärillä, ihmisiä leikittämään ja halimaan sekä kissakavereita joilla riittää energiaa paini- ja juoksuleikkeihin.