Kari (nyk. Kuro)

Lisätty sivulle: 2014-02-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Kari (nyk. Kuro)
1.3.2014 Kari sai kodin Helsingistä kissan ja koiran kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

16.3.2014 Kuro on ollut terve ja reipas koko ajan. Mitään ongelmia ei ole ollut. Se on tutustunut toiseen kissaani ja kissat ovat heti tulleet hyvin toimeen. Mitään sähinöitä tai murinoita ei ole ollut kertaakaan. Painileikit aloitettiin ensi tapaamisesta. Koiraani Kuro ei myöskään ole pelännyt. Muutamat sähähdykset on annettu, mutta tänään se yritti jo leikkiä koiran kanssa.

Kaikki elelevät siis sovussa ja rauhassa. Toisella kissallani oli aggressio-ongelmia, joita ei ole ilmennyt enää Kuron tulon jälkeen. Molemmat kissat tykkäävät rajuista painileikeistä joihin energiat puretaan. Testasin Kuron myös fiv ja felv:n varalta ja testit olivat negatiiviset. Toivotaan siis, että Kuro pysyy terveenä ja kasvaa isoksi aikuiseksi kolliksi. Tällä hetkellä näyttää paremmalta kuin hyvältä!

***

Leikattu uros, noin 6 kk, kotihoidossa Helsingissä.

Kuulumisia kotihoidosta:

5.2.2014 Karin elämän alkutaipaleella ei ollut riittävästi ihmiskontakteja, joten nopeat liikkeet saattavat vielä pelästyttää. Myöskään rajujen leikkiensä takia Kari ei ole ihan pienten lasten perheen lemmikki. Kesyynnyttään Karista on tullut sosiaalinen ja rapsuteltava, mutta hieman itseriittoinen. :) Ison egonsa takia Kari sopisikin ainoaksi kissaksi. Se varastaa sisarusten ruoat ja lelut surutta nenän edestä ja läpsii tassulla, jos joku erehtyy hänen kupilleen. Karin lempipuuhaa on reviirin silmäily mahdollisimman korkealta sekä metsästysleikit.

Kari, Tarja ja Pauli ovat tulleet Rekkujen hoitoon Porista.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.