Kari (ent. Harmo)

06/2015 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

14.7.2021 Kari muutti omaan kotiinsa Helsinkiin.

***

Kari on jo pariin kertaan kotia vaihtanut komea kollikissa, joka on seurallinen ja kiltti kaveri.

1.7.2021

Kari palasi Rekku Rescuelle itsestään riippumattomista syistä etsimään kotia. Hän on komea, seurallinen ja leikkisä kissa, joka osallistuu mielellään kodin puuhiin. Aivan sylikissa hän ei ole, mutta nauttii silityksistä ja nukkuu vähintään näköetäisyydellä ihmisestä, kiipeilypuun korkeimmalla pedillä. Hän viihtyy myös parvekkeella katselemassa lintuja.

Leikeissä Karin bravuurit ovat korkeat hypyt narukeppien perässä, ja taitavilla tassuilla avautuu kaapin ovet vaivatta. Hänen pitkä turkkinsa kaipaa säännöllistä harjausta, mutta se onneksi on hänen mieleensä. Kiltteytensä vuoksi Kari sopii todennäköisesti myös lapsiperheeseen, jossa lapset osaavat tehdä kissalle myös omaa tilaa. Tärkeintä hänelle olisi kuitenkin, ettei hän joudu viettämään pitkiä päiviä yksin.

Karin edellisen kodinetsintäilmoituksen voi lukea täältä.

Summary in English

Kari is handsome gentleman, who is looking for a home for a third time.

1.7.2021

Kari is handsome, sociable and playful adult cat, who likes to take part of everything happening at his home. He enjoys humans’ company a lot and usually chooses his sleeping spots near  them, at the highest place on the cat tree. He also likes to spend time watching birds in the balcony.

Kari likes to play a lot and is skilled at opening doors. His long fur needs regular brushing, but luckily he enjoys it. He is kind and probably would suit well for a family with children, where children know to give him a space when he needs it. For him it’s important that he wouldn’t have to spend long days alone.