Karhu

Lisätty sivulle: 2012-04-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Karhu
06.12.2012 Karhu muutti omaan kotiin Espooseen.

***

Kuulumisia kodista:

26.9.2013 Nyt täytyy vielä kiittää Rekku Rescueta maailman ihanimmasta Karhu kissasta. Päivääkään ei ole kaduttanut että otettiin herra luoksemme. Entisestä arkajalasta ei ole tietoakaan, vaan Karhu on utelias, hyvin leikkisä ja viihtyy myös sylissä. Myös mummolassa hoidossa on rohkea, eikä lyhyet automatkat kopassa hetkauta. Oon hurjan kiitollinen Karhusta, se on meille Se Oikea. Ihanaa syksyä kaikille Rekuille!

***

Leikattu uros, noin 3,5v. (syksyllä 2012), kotihoidossa Tallinnassa

13.11.2012 Karhu on letkeä kolli, joka tykkää kovasti ihmisistä. Herra on myös oikein kiltti, ja antaa turkkiaankin harjata vaikkei siitä niin tykkääkään. Lempeä Karhu voisi viihtyä kodin ainoana kinginä vaikka tuleekin toimeen toisten kissojen kanssa. Karhun olisi jo aika päästä omaan kotiin lellittäväksi.

12.9.2012 On se kyllä komea otus, ja ihan nimensä näköinen! Lisätty Karhulle pari uutta kuvaa. Karhusta keskustelua myös Rekku Rescuen keskustelufoorumilla.

31.7.2012 Lisätty uusia kuvia Karhusta. Kuulumiset kotihoidosta: Upea kissaherra- tuuheaturkkinen jättiläinen, rauhallinen ja erittäin lämmisydämmelinen (sillä on iso ja rakastava sydän), elää sovussa kaikkien kanssa.

7.6.2012 Missä komean Karhun koti? Karhu on rauhallinen ja ystävällinen kissa.

15.4.2012 Karhu on suurikokoinen kissaherra, joka etsii rauhallista kotia. Sen turkki on silkinpehmeä, kuin persialaisella ja uuden omistajan tulee varautua hoitamaan turkkia joka päivä. Karhu on selvästi ollut joskus kotikissana, mutta se on viettänyt aikaa kadulla ja pelkää äkillisiä liikkeitä.

Kotihoitajan mukaan Karhu on rakastava ja tulee hyvin toimeen muiden kissojen kanssa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.