Karamelli

Lisätty sivulle: 2010-10-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Karamelli
15.11.2010 KARAMELLI MUUTTI OMAAN KOTIIN SIPOOSEEN

****

NAARAS, noin 4kk marraskuun alussa 2010/ Sipoossa

5.11.2010 Mistä koti Karamelli Mellille? Pippurinen pikkuneiti menee jo rohkeasti ympäri taloa ja on tottunut hoitopaikan omiin kissoihin ja koiriin.

27.10.2010 Lisätty uusia kuvia. Karamelli, eli kotoisammin Melli kävi sisaruksineen viime viikolla eläinlääkärissä saamassa rokotuksen ja mikrosirun, joten nyt sisarusparvi on valmiina omaan kotiin.
Kuulumisia kotihoidosta: Reipas pikkutyttö tutustuu jo reippaammin taloon eikä koiratkaan pelota. Melli on leikkisä kehruu kone joka viihtyy sylissä ja innostuu helposti leikkiin.

13.10.2010 Sisarukset Donitsi, Tofu, Karamelli ja Laku odottavat omaan kotiin pääsyä.

Karamelli on sisarusparven ainoa tyttö, se oli aluksi hieman arka, mutta nyt alkaa jo olla melko reipas. Karamelli leikkii mielellään ja nukkuu sylissä ja kehrää, kiltti valkoinen kissatyttö jolla tummaa kuviointia selässä. Karamelli on paljon yhdessä pienen Laku pojan kanssa, ne leikkivät ja nukkuvat yhdessä, turvaavat toinen toisiinsa. Karamelli ei uskalla tulla “hoitohuoneesta” vielä yksin tutustumaan muuhun maailmaan, mutta siellä leikkii pirteäsi ja reipastuu kovaa vauhtia joka päivä. Olisikin kiva jos Karamellin uudessa kodissa olisi mukavaa kissaseura tarjolla.

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.