Käpälä

06/2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Arviolta 1-vuotias Käpälä on rapsutuksia rakastava valkosukkainen herrasmies, joka etsii kissakaverillista kotia jossa olisi samanikäinen nuori poikakissa jakamaan vauhdikkaat leikit.

27.7.2021

Käpälä sai kodin ja pääsi toisen nuoren kollipojan kaveriksi.

 

21.6.2021

Käpälä on kiltti ja reipas nuori poikakissa, jonka mielestä kaikki ruoka on hyvää ja raapimapuu on leikittämisen ohella maailman paras juttu. Sijaiskotiin tullessaan Käpälällä vipatti kovasti yöjalka, ja sillä oli kovasti menoa ja asiaa erityisesti öisin. Kastraation jälkeen nuorimies on rauhoittunut, ja tuleekin puskemaan illalla hyvät yöt sijaiskotiäidin kylkeen  ennenkuin rauhoittuu lähistölle lepäilemään.

Käpälä on kiltti käsiteltävä, vaikkei koppaan menosta pidäkään, mutta ei ole nuoren kissan tapaan mikään sylikissa. Se kuitenkin tulee sohvalla istuessa jalkoihin kellimään rapsutusten toivossa ja aloittaa tasaisen rauhallisen hurinan. Kotiin tullessa Käpälä tulee moikkaamaan tulijoita kulman takaa kurkkien ja naukumalla muutaman “miun” sen merkiksi että ruoka taas maistuisi. Käpälä on kiinnostunut kasveista, joten kodissa tulee olla vain kissaystävällisiä viherkasveja joita saa ehkä vähän maistella ja  “Käpälöidä”.

 

Käpälän ihannekodissa olisi kiltti ja nuori poikakissa kaverina ja aktiivsesti leikittävät ja rapsuttavat kaksijalkaiset perheenjäsenet. Käpälä sopii myös ensimmäiseksi kissaksi, jos tuleva koti sitoutuisi myöhemmin ottamaan Käpälälle kissakaverin.