Kanerva

Lisätty sivulle: 2006-08-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Kanerva
8.9.2006 KANERVA SAI OMAN KODIN LEIKATUN KISSAPOJAN KAVERINA ESPOOSTA

****

LEIKATTU NAARAS, noin 1-1,5v.

Kanerva on löytynyt Tallinnasta kadulta. Ollut kotihoidossa ensin Tallinnassa useamman kuukauden, 15.5.2006 lähtien Espoossa hoidossa Miiralla ja Tommilla.

Supersosiaalinen ja komeaturkkinen neito. Ei Tallinnassa tullut toimeen Sähäköiden kissojen kanssa, syntyi tappelu suorastaan. Suomessa pidimme Tallinnan päädyn kehotuksesta tyttöä ensin erillään muista kissoista, mutta tyttö itse karkasi muiden hoitokissojen puolelle ja siellä on asustellut siitä lähtien eli tätä kirjoittaessani jo pari viikkoa.

Pörrää muiden kissojen lähellä kyllä, jos joku tulee aivan ihoon kiinni niin sähähtää kyllä toista loitommalle. Eli voi mennä toisen kissojen kaveriksi niin, että alkuun kokeillaan, tuleeko varmasti toimeen uusien kissojen kanssa. Tai ainoaksi kissaksi.

Ihmisten kanssa on kuin koira: haluaa seuraa aivan hirmuisesti, on onnesta soikeana kun saa silityksiä ja rapsutuksia, kävelee perässä ja kehrää. Kun jättää yksin huoneeseen, pitää hurjaa nouruamiskonserttia, koska haluaa päästä ihmisten luo. Tämä on ajan kanssa vähentynyt ja kun ollut muiden kissojen kanssa, eli ei ole ongelma. Kanerva pitää käymälä-astiana laatikosta, jossa ei ole hiekkaa vaan ns. ritiläpohja ilman kuivikkeita.