Kanelipulla (nyk. Pottu)

2-5 vuotta (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

5.1.2024 Kanelipulla muutti omaan kotiin toisen kissan kaveriksi

***

Kanelipulla on kiltti ja seurallinen kissapoika, joka etsii kotia, jossa olisi kissakaveri yhteisiin leikkeihin.

13.12.2023

Kanelipulla on löytökissa, joka sai nimensä lempeän luonteensa ja pullaposkiensa vuoksi.

Kanelipulla on nuori charmantti kissapoika, jolla riittää seikkailumieltä. Tarkkaa ikää ei kissalta tiedetä. Kanelipulla on seuraa ja huomiota hakeva erityisen energinen kissa, ja vaatiikin kodin, jossa riittää aktiviteetteja, leikittäjiä sekä seuraa, muutoin Kanelipulla kyllä keksii omat villitykset ja konstit, jolla pitää itsensä viihdytettynä. Leikeissä kiinnostaa kaikki naru- ja palloleikit. Myös pihalla liikkuvien oravien ja lintujen katselu on mielipuuhaa, ja Pullalla on oma luonto TV:n bongailuspotti jossa ulkoelämää voi tarkkailla.

Kanelipulla on todella kiltti ja tykkää seurata läheltä ihmisten touhuja, ja pyörii jaloissa toivoen rapsutuksia ja tuleekin mielellään viereen tai syliin nukkumaan. Kissa ei pelkää juurikaan edes vieraita ihmisiä vaan on utelias melkein kaikkia kohtaan.

Hiekkalaatikolla käynti sujuu mallikkaasti. Silmissä Kanelipullalla on ollut lievä silmätulehdus, joka on rauhoittunut tulehduslääkkeen kanssa. Silmätippaa ei tällä hetkellä tarvitse antaa, mutta toki tilannetta seurataan, ettei tulehdus uusiudu. Hoitotoimenpiteet ovat kuitenkin sujuneet hyvin. Jatkoa ajatellen uudessa kodissa olisi kuitenkin hyvä olla kokemusta hoitotoimenpiteistä.

Kanelipulla on asunut sijaiskodissa pienen koiran kanssa, jonka kanssa tullut hyvin toimeen, mutta uudelta kodilta toivoisi erityisesti kissakaveria yhteisiin leikkeihin. Kanelipulla on myös tykännyt nukkua koiran kainalossa ja siihen tehtävään kissakaveri olisi omiaan. Kissakaverin olisi hyvä olla myös leikkisä ja energinen.