Kaneli-Taneli (nyk. Rambo)

Lisätty sivulle: 2016-12-01

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Kaneli-Taneli (nyk. Rambo)
4.12.2016 Kaneli sai kodin Helsingistä Houdinin kaverina.

***
Kuulumisia ja kuvia kodista:

19.12.2016 Rambolla ja Houdinilla menee hyvin, ovat saaneet toisistaan oivat painikaverit! Iltaisin pesevät toisiaan ja nukkuvat vierekkäin. Tutustuminen meni vaivatta, vuorokauden verran maltoimme vaihtaa hajuja pyyhkeillä, leluilla jne. ja kissat pääsivät haistelemaan toistensa hiekkalaatikoita, ja sitten lopulta oven raosta. Kumpikaan ei ollut moksiskaan toisesta, eivät edes suhahtaneet. Rambo on lopettanut puremisen kokonaan ja on varsinainen sylivauva, aina kainalossa kehräten. Varhaisesta emosta vieroittamisesta on merkkinä vain jatkuva vaatteiden ym. lutkuttaminen sylissä kehrätessään, ja ihan kiinni ihoon painautuminen. Leikit ovat meillä rajuja ralleja ympäri asuntoa ja aamuisin on aikamoinen määkiminen kun ruokaa vaaditaan! Houdini on talon pomo ja Rambo tottelee kuuliaisesti ja seuraa Diniä ihaillen kaikkialle.

Tässä siis hieman kuulumisia Rambon ja Houdinin yhteiselosta. Rambo on valloittanut kaikkien sydämet ja tullut tärkeäksi osaksi kasvavaa perhettämme. Se on paljastunut erittäin kiltiksi ja ihmisrakkaaksi pojaksi, ja selvästi helpottanut Dinin yksinäisyyttä edellisen painikaverinsa Tapsan menetyksen jälkeen.

Hyvää joulua meidän poppoolta ja paljon pusuja pikku-Viljalle velipojalta!

***

Leikattu urospentu, synt. 09/2016, kotihoidossa Helsingissä.

1.12.2016 Kaneli ja Vilja saapuivat kotihoitopaikkaan n. 4 viikon ikäisinä, löydyttyään erään mökin piharakennuksen alta.

Kaneli on sisaruksista varsinainen villiviikari! Se viipottaa ympäri ämpäri kuin punainen salama ja on aina valmis pieneen painiin! Kaneli rakastaa kissanleluhiiriä ja vähän väliä sen voikin nähdä kantelevan hiiriaarrettaan huoneesta toiseen, muristen varmuuden vuoksi liian lähelle tuleville. Ihan pikkuisena kissinpentuna Kaneli oli varsin ujo ihmistä kohtaan, sitä piti systemaattisesti totuttaa silitykseen ja syliin. Muutaman päivän työ kuitenkin tuotti tulosta, ja kerran kesyynnyttyään Kaneli ei ole muistanut enää pelätä ihmistä laisinkaan, vaan siitä on kuoriutunut varsinainen sylikissa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.