Kaneli

2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Kaneli on kiltti mutta vielä aremman puoleinen kissaneiti, joka etsii kissakaverillista kotia.

 

23.1.2023

 

Kaneli tuli sijaiskotiin kahden lapsensa kanssa elokuun 2021 lopulla suuresta kissapopulaatiosta loukutettuna. Tullessaan kaikilla kolmella oli terveyshuolia, kuten kissaflunssaa sekä matoja, mutta ne on saatu kuriin ja lapsetkin lähteneet maailmalle. Ikää Kanelilla on arviolta n. neljä vuotta. Kaneli on kiltti, joskin vielä aika ujo mutta rohkaistunut lasten lähdettyä maailmalle pikkuhiljaa. Apuna tässä prosessissa on toiminut sijaiskodin omista karvakavereista vastaava kollikissa. Joskus kaverin leikit ovat olleet Kanelille hieman rajuja, jolloin hän on juossut turvapaikkaansa ja tullut sieltä sitten, kun kamu on rauhallisemmalla tuulella. Yöt nämä kaksi nukkuvat yhdessä samassa pedissä. Joitakin kertoja Kaneli on jäänyt myös kiinni ihmisen jalkopäässä nukkumisesta :)

Välillä Kaneli antaa silittää ruokailun tai raksuleikkien yhteydessä; tässäkin on tapahtunut kovasti edistymistä, kun alkuun luikki heti karkuun, jos käsi liikahtikin. Kaneli pitää lähes kaikenlaisesta märkäruoasta ja raksuleikit ovat olleet hyvänä keinona kesyyntymisessä. Nameja tulee hakemaan hienosti kädestä eikä ole koskaan raapaissut tai purrut. Myöskin huiskaleikeistä on hieman ollut kiinnostunut ,mutta useimmiten tykkää mätkiä palloja itsekseen. Kiinniotto ja koppaan saaminen vaativat vielä harjoittelua. Eläinlääkärikäynnit alkuun aiheuttivat koppeja kohtaan kovaa luottamuspulaa ja tämä on vielä muistissa. Toistaiseksi rajattu tila on ollut hyvänä apuna koppaan saamisessa ja hoitotoimenpiteitä varten Kaneli täytyy kääriä pyyhkeeseen, sillä nostamisesta tai kiinniotosta hän ei pidä. Kanelin säikähtäessä jotain, hän juoksee turvapaikkaansa ja tulee sieltä, kun kokee, että tilanne on ohi. Kanelille etsitään kärsivällistä ja kissakokenutta kotia, jossa olisi rauhallinen, muissa kissoista pitävä kissakaverina, joka auttaisi Kaneli rohkaistumaan entisestään.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emmi / 0452171719

Soittoajat: Sopimuksen mukaan

emmihrekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Kaneli

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.