Kamomilla (nyk. Penni)

Lisätty sivulle: 2009-09-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Kamomilla (nyk. Penni)
31.1.2010 KAMOMILLA MUUTTI OMAAN KOTIIN ESPOOSEEN MILLI-KISSAN KAVERIKSI

****

NAARAS, noin 4,5kk (tammikuussa 2010)/Helsingissä

28.1.2010 Lisätty uusia kuvia.

19.1.2010 Kissy, Kuiskaus ja Kamomilla ovat samassa hoitopaikassa Pimukka-pennun kanssa (kaverusten aiempi hoitopaikka ei voinut niitä pitää ulkomaan
matkalle lähdön takia).

19.11.2009 Lisätty uusia kuvia. Kotihoitajan mukaan kaikki pentueen tytöt ovat oikein ystävällisiä ja rakastavia.

30.9.2009 Sisarukset Kissy, Kamomilla ja Kuiskaus meinasivat kokea kovan kohtalon, mutta ovat nyt onnellisesti kotihoitopaikassa Tallinnassa odottamassa omaan kotiin pääsyä. Huom. uuteen kotiin tämä pentue on valmis vasta marras/joulukuun vaihteen tuntumassa.

Kertomus Tallinnasta: Taloyhtiön kellarin ikkunat muurattiin kiinni ja sinne laitettiin rotanmyrkkyä. Joku kertoi, että yksi kissa-emo oli synnyttänyt pennut eikä ollut tullut ulos, joten sitä lähdettiin etsimään.
Kauhukuva kohtasi etsijät: joka paikassa oli myrkytettyjä ruokia ja niiden vieressä pentujen ruumiita. Aikuiset kissat pääsivät kellarista pakoon, mutta pennut olivat jääneet kellariin nälissään ja syöneet. Kukaan ei uskonut että yksikään olisi selvinnyt, mutta pimeässä piilossa oli emo-kissa ja 2 noin 2-viikkoista pentua. Ne olivat ainoat jotka selvisivät elossa, voi vaan miettiä kauanko olisi kestänyt ennen kun nekin olisivat menehtyneet? Seuraavana päivänä kellarin nurkasta löytyi vielä yksi pieni kissanpentu (Kuiskaus) ja nyt koko seurue on onnellisesti odottamassa omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.