Kalle

Lisätty sivulle: 2007-08-24

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Kalle
26.2.2008 Kalle muutti omaan kotiin kahden tyttökissan kaveriksi.

****

Uros, noin 8,5kk (helmikuussa 2008)/Espoo

14.2.2008 Kalle kaipaa ystävää! Tai no Kalle on kyllä sen verran reipas kaveri että viihtyy tarvittaessa myös ihmisen ainoana silmäteränä, mutta mieluusti Kalle muuttaisi uuteen kotiin jossa olisi jo kaveri/kavereita odottamassa:)

8.1.2008 Kuulumisia Kallen, Mirandan ja Marbellan hoitopaikasta:
“Tytöt on täällä ihan paita ja peppu Kalle no Kalle on lötkökissa;)
Otat Kallen syliin niin jätkä heittäytyy veltoksi! Oiva näyttelyyn, poseeraa itse ja roikkuukin samalla tavoin kun kissanäyttelyissä esitettynä:)

Tytöt kyllä ehottomasti samaan kotiin, eivät varmaan osaa olla ilman toista. Sylissäkin Marbella tulee useimmiten ensin ja Miranda perässä. Miranda on edistynyt mutta nopeet käden liikkeet tai suoraan kohti katsominen saa aikaan joskus todella harvoin tosin säpsähdyksen ja takapakkia varmaan tulis jos Marbella lähtis. Tänään aamulla kaffenjuonnin lomassa tulivat taas molemmat syliin:) tosin mein herkkä hetki kestikin lähes kaksi tuntia kunnes Kalle päätti että nyt on mun vuoro. Tytöt otti hatkat samantien ja Kalle röhnötti vaikka missä asennossa ja sen hurinan kovuus on sanoin kuvaamaton.”

1.12.2007 Kuulumiset: Kalle on jokapaikassa mukana ,nukkuu kaikkien omien eläinten tavoin kuinkas muuten kuin sängyssä. Kalle myös juttelee aamuisin, meillä onkin kehkeytynyt rutiiniksi asti jo viiden minuutin juttelu Kallen ja Sylvesterin kanssa kahvinkeiton lomassa :)

Kalle myös ottaa mallia isoista kissoista ja seurailee ihmisten tekemisiä
juuri niin tarkkaan että oppii jotakin kuten ovien avaamisen ;)

12.11.2007 Veijarit Ville ja Kalle ovat jo lähteneet hoitohuoneesta maailmanvalloitukselle ja tutustuneet kotihoitajan omiin kissoihin ja koiriin!

Kuulumiset: Ville & Kalle yöllä seikkailemaan läksi:) Ville on oikein kehruukone:)! Koirat ei säikytä juurikaan Villeä, mutta Kalle ei vielä paljon liiku jos koirat on puolenmetrin säteellä, mut heti kun ovat kauempana viipeltää
taas. Tytöt ei uskaltanut tulla poikien peräs mikä ihan hyvä juttu. Ville&Kalle saivat pannat kaulaansa joten saavat seikkailla asunnossa vapaasti kun kerran uskaltaavat.

11.11.2007 Kalle, Ville, Miranda ja Marbella ovat siirtyneet yhteiseen hoitopaikkaan odottamaan omaan kotiin pääsyä. Mirabella ja Marbella arempia (ainakin vielä), mutta pojat Ville ja Kalle jo meinaavat että saiskos jo laajentaa elinpiiriä ja leikkialuetta :)

Kuulumisia/Espoossa 11.11.2007 Kalle on todella kaunis siro ja sulavalinjainen pitkäsääri! Ensimmäinen kopasta ulos tullut ja samantien tutkimaan ja leikkiin. Oli jo muutaman tunnin sisään sitä mieltä että voisi tulla eristyksestä pois katsomaan muita kisuja ja koiria. Lisää kun olemme tutustuneet lisää. Utelias ja rohkea.

3.10.2007 Villestä ja Kallesta ei ole tullut lainkaan kyselyitä, mutta varmasti näitä poikiakin odottaa vielä jossain se oma koti.

24.8.2007 Poikakaksikko Kalle ja Ville odottavat kovasti omaan rakastavaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen. Kaksikko on valitettavan tavallisen näköinen ja Virosta tämä parivaljakko tuskin koskaan löytäisi kotia.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.