Kalla

Lisätty sivulle: 2016-01-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Kalla
12.2.2016 Kalla sai kodin Vantaalta toisen kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

6.6.2016 Moi! On ollut niin kiireistä ja vauhdikasta täällä uudessa kodissa, että kerkiän vasta nyt kertoa kuinka sujuu! Olen jo kasvanut aika isoksi tytöksi, ajattelin venähtää isommaksi kuin tuo minun Milli-kissakaverini. Ollaan Millin kanssa alun jähmeyden jälkeen tultu oikein hyviksi kamuiksi, nykyään leikit sujuu ja Milli jopa suostuu nukkumaan mun vieressä, vaikkei ollut tottunut semmoseen läheisyyteen edellisen kissakamunsa kanssa! Lisäksi täällä on kaksi aika pientä ihmistä noiden isojen lisäksi, jotka nekin on mun tapaani aika vauhdikkaita, ne heiluttelee meille semmosia mahtiskivoja huiskuleluja usein. Ruoka maistuu edelleen, tosin koitan pikkasen ottaa mallia Millistä enkä enää meinaa syödä ihan mitä vain, pitää hieman testailla noita ihmisiä. ;) Edelleen olen siis mahdottoman reipas, avoin, aktiivinen, ihmisläheinen kisu, olen täällä mukana aivan kaikessa mitä ikinä tapahtuu! Paitsi imuroinnissa, siitä en niin piittaa.) Laitan mukaan kuvia mm. siitä kuinka autan lakananvaihdossa, ja tiskipöydän pyyhkimisessä.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 11/2015, kotihoidossa Helsingissä.

26.1.2016 Superreipas pentukatras Kalla, Katla, Kirta, Kilmar, Kjetil, Krispin & Krook ovat Satakunnasta suurehkosta kissapopulaatiosta kotoisin olevia ihmisrakkaita vipeltäjiä. Pentujen huoneeseen mennessään hoitotäti saa yleensä ovella hurjasti kehräävän ja innoissaan puskevan vastaanoton, ja kunhan ei ole ihan se villein leikkivaihde päällä niin hetken kuluttua myös syliin, kainaloon tai olkapäälle hellyyttä hakevia hurisijoita. Kissakaveri uudessa kodissa on näille pennuille ehdoton vaatimus, ellei sitten oma sisko tai veli pääsisi mukaan. Muuten suurempia rajoituksia kodille ei ole, sillä ennakkoluulottomat tyypit sopisivat myös esimerkiksi lapsiperheen myllerrykseen.

Joulukuussa hoitoon tullessaan pikkuiset olivat heikossa hapessa ja sairastivat niin flunssaa kuin ripuliakin, ruoka ei maistunut ja korvatkin olivat täynnä punkkeja. Onneksi tehohoidolla kunto lähti lopulta todella nopeasti nousemaan, ja samalla pennut tottuivat kaikenlaiseen käsittelyyn niin että vieläkin kynsien leikkaaminen ja matolääkkeen antaminen ovat todella leppoisia toimituksia. Ruokapuolellla raksut eivät hirveästi innosta, mutta raaka liha ja teolliset märkäruoat maistuvat aikalailla laidasta laitaan.

Kalla on tuimakatseinen itsevarma tyttö joka ei jää poikien leikeissä koskaan kakkoseksi. Kallan harrastuksiin kuuluu ihmisten poskipäiden ja leuan nuoleminen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.