Kaksatanen

1/2015 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Kaksatanen on nimensä veroisesti 200 :s  kotiaetsivä kissa vuonna 2018. Se on kesy ja ihmisrakas tyttö, joka osallistuu reippaasti kotitöihin vesipisaroita kaihtamatta. Sen ihannekodissa olisi reipas kissakaveri tai pari, ja paljon huomiota tarjolla.

20.12.2018

Kaksatanen sai kodin kotihoitajansa luota Helsingistä

1.11.2018

Kaksatanen saapui Rekuille eläinlääkärin toimesta, laihana ja sen silmissä paloi vain himmeä elämän tuike. Sen iäkäs edellinen omistaja oli tuomassa sitä sterilisaatioon, mutta päättikin että kissan voisi sittenkin lopettaa koska huollettavia oli jo ennestään paljon. Eläinlääkäri sai suostuteltua hänet kuitenkin luovuttamaan kissan Rekuille uutta kotia etsimään ja Kaksatanen sai uuden mahdollisuuden.

 

Sijaiskodin hellässä hoidossa Kaksatasesta on kuoriutunut sylissä viihtyvä, leikkisä neitokainen. Kaunis turkkikin kiiltää jälleen, ja painoakin on tullut mukavasti lisää. Surulliset ajat ovat enää etäinen muisto, ja iloinen tyttö nauttii jälleen elämästä täysillä. Tästä tytöstä saa mitä loistavimman kissakaverin, joka näyttää kiintymystään päättäväisillä puskuilla ja hellästi kehräten.

 

Kaksatanen toivoisi uudelta kodiltaan mukavaa kissakaveria, tai vaikka kahta. Kissakaverien tulisi olla mielellään tyttöjä, mutta kiltti kollikaan ei ole poissuljettu. Ihmisystäviltä tulisi saada hellyyttä, huomiota ja tietysti leikkiseuraa. Koirat ovat Kaksataselle iso Hui! mutta kouluikäiset lapset olisivat varmasti ihan okei.

 

HUOM! Emme luovuta kissaa vapaana ulkoilevaksi!