Kakru

07/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Vantaa (sijaiskodissa)

Kakru on huriseva ja pehmoinen poika, jolta ei vauhtia puutu.

15.1.2020

Kakru on lähtöisin Pirkanmaalta, ja asustaa tällä hetkellä sijaiskodissa Vantaalla savolaisten ottosisarustensa Tyllerön, Palleron ja Penskan kanssa. Kakru on hurmaava, huriseva ja pehmoinen kollipoika, joka leikeiltä ehtiessään tulee hoitajan viereen kehräämään; joskus rapsujen tarve on niin kova, että kotihoitajan ollessa liikkeellä heittäytyy Kakru selälleen jalkojen eteen. Pojan kanssa saakin katsoa tarkkaan, minne astuu.

Uudessa kodissa tulisi olla riittävästi tilaa mellastaa, ja siellä voisi myös odotella toinen nuori, leikkisä ja energinen poikakissa. Kakru tulee myös hyvin toimeen sijaiskodissa asuvan koiran kanssa.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Iina / 050 379 8774

Soittoajat: Sopimuksen mukaan

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Kakru

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.