Kakru (nyk. Felix)

07/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

28.1.2020 Kakru sai oman kodin energisen poikakissan kaverina.

1.2.2020

Kuulumisia kodista:

“Meillä on yhteiselo lähtenyt suuresta alkujärkytyksestä huolimatta hyvin käyntiin kisun kanssa. Kakru sai uuden nimen meillä, hänen hurmaava pörröisyytensä on nykyään Felix!

Aluksi pikku herra oli melkein vuorokauden liimautuneena kuljetuskopan takaseinään mutta sitten se toissapäivänä rohkaistu kertaheitolla ja uskaltautui ruokakupille ja hieman liikkumaan makuuhuoneessa joka on hänen tukikohtansa vielä toistaiseksi.

Tosi arka hän on mutta lähtee kyllä leikitykseen mukaan ja ei meinaa saada millään tarpeekseen ja energiaa riittää kuin pienessä kylässä! Ollaan saatu piiperön hurinamoottorikin polkaistua käyntiin ja Felix uskaltaa heittäytyä selälleen vastaanottamaan maharapsuja.

Frank on olohuoneessa ihan ihmeissään, päivystää makuuhuoneen oven edessä ja koittaa kaivautua oven läpi makuuhuoneeseen. Tätä samaa harrastaa kyllä myös Felix, pari kertaa ovat samaan aikaan olleet raapimassa ovea niin ovat vähän sähisseet toisilleen oven alta raosta.

Ensi viikolla jos tilanne sallii niin pojat näkevät verkko-oven läpi ensimmäisen kerran.

Felix on syönyt ja käynyt hiekkalaatikollakin hienosti. Ainoastaan öiset serenaadit on nyt hieman häirinnyt palvelusväen unta parina viime yönä. Jostain syystä Felix on aloittanut aamuyöstä maukumaan ja sitä on jatkunut koko yön, mietin että onkohan vaan koti-ikävä mikä painaa pikku kissaa vielä? Olen joutunut nukkumaan vastamelukuulokkeet päässä, pieni kissa mutta kova ääni 😃”

***

Kakru on huriseva ja pehmoinen poika, jolta ei vauhtia puutu.

15.1.2020

Kakru on lähtöisin Pirkanmaalta, ja asustaa tällä hetkellä sijaiskodissa Vantaalla savolaisten ottosisarustensa Tyllerön, Palleron ja Penskan kanssa. Kakru on hurmaava, huriseva ja pehmoinen kollipoika, joka leikeiltä ehtiessään tulee hoitajan viereen kehräämään; joskus rapsujen tarve on niin kova, että kotihoitajan ollessa liikkeellä heittäytyy Kakru selälleen jalkojen eteen. Pojan kanssa saakin katsoa tarkkaan, minne astuu.

Uudessa kodissa tulisi olla riittävästi tilaa mellastaa, ja siellä voisi myös odotella toinen nuori, leikkisä ja energinen poikakissa. Kakru tulee myös hyvin toimeen sijaiskodissa asuvan koiran kanssa.