Kaapo

2010 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

23.11.2019 Kaapo sai kodin, missä saa nauttia elämästä ainoa lemmikkinä.

***

Kaapo on isokokoinen kollikissa, joka opettelee sisäkissan elämää. Kaapolle sopisi parhaiten rauhallinen aikuinen koti, missä Kaapon on mahdollista vetäytyä myös omaan rauhaansa.

26.10.2019

Kaapo on oman arvonsa tunteva herrasmies, joka kyllä nauttii ihmisen rapsutuksista ja läheisyydestä, mutta haluaa välillä myös ihan omaa rauhaa. Ujoksi Kaapoa ei kuitenkaan voi kuvailla, sillä Kaapo tulee tervehtimään kaikkia, ketkä sijaiskodin ovesta sattuu sisään astumaan.

Kaapo ei ole maailman leikkisin kissa, mutta tarvitsee kyllä tilaa juoksennella, kun sille tuulelle sattuu. Kaikkein parasta Kaapon mielestä on köllötellä, kertoa tarinoita tai seurata maailman menoa ikkunalta tai lasitetulta parvekkeelta. Ulos tällä kaverilla onkin kova kaipuu, ja sijaiskodissa on kovasti harjoiteltu sisäkissaksi rauhoittumista. Kaapo on tässä kehittynyt todella paljon, ja nykyään Kaapo osaa jo pääasiallisesti nukkua yöt sen sijaan että pitäisi yöllistä maukukonserttiaan. Välillä Kaapoa on ulkoilutettu valjaissa, mutta vanhana ulkokissana reitit ovat tupanneet olemaan mielummin pusikoissa kun polulla, ja ulkoilun jälkeen saattaa olla tosi paljon kerrottavaa ja maukukonsertti jatkua iltaan asti. Kaapolle voisi tulevaisuudessa sopia jonkinlainen säännöllinen ulkoilu, minkä Kaapo oppii ennustamaan, jos tuleva koti haluaa näin toimia.

Ruoka Kaapolle maistuu hyvin, ja sijaiskodissa on todettu että laadukas eläinkaupan märkäruoka on Kaapon vatsalle ystävällisempää kuin kuivaruoka.

Kaapo sopisi rauhalliseen kotiin jossa saa omaa tilaa. Sijaiskodissa on ollut ainoana kissana.