Juulia

Lisätty sivulle: 2013-08-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Juulia
29.9.2013 Juulia muutti omaan kotiin Väiski kissan kaveriksi Koski TL:ään.

***

Leikattu naaras, noin 3v. kotihoidossa Helsingissä.

Kuulumisia kotihoidosta:

18.9.2013 Juulia on kyllä kiltti ja ihastuttava kissa. Joutuu vielä muutaman päivän asustelemaan meidän makuuhuoneessa ennen kun pääsee tutustumaan meidän omaankissaan. Juulia tykkää kovasti kun sitä rapsuttelee ja sylissäkin viihtyy. On aina iloinen kun sitä menee katsomaan makuuhuoneeseen. Mielellään alkaa viuhkalelulla leikkimään.

Juulia pärjäisi hyvin ainona kissana tai toisen kissan kaverina.

9.9.2013 Juulia siirtyi meille hoitoon Helsinkiin eilen. Tytöllä ei kauaa mennyt kun asettui taloksi. Hieman mietteliäänä kävi huoneen nurkat läpi ja sitten olikin jo kuin kotonaan. Juulia ystävystyi meidän kanssa heti, ei ujostellut vaan oli salamana tulossa syliin ja rapsuttaa olisi pitänyt koko ajan. Ruoka maistui myös ja hiekkalaatikkokin löytyi heti. Yön nukkui rauhassa vieressä ja aamulla kiltisti odotti milloin talonväki herää ja alkaa silittelemään

LIsää kuvia ja tarinoita Juuliasta löytyy täältä

31.8.2013 Pikkuruinen Juulia siirtyi kotihoitoon Vantaalle. Neiti on oikein hurmaava ja ihmisrakas kaunotar, joka kehrää, puskee ja kaipaa paljon huomiota. Olisikin hienoa, jos neiti pääsisi mahdollisimman pian ikiomaan kotiin valloittamaan oman ihmisen sydämen.

26.8.2013 Kodista luovutettu suloinen Juulia-tyttö etsii uutta kotia. Tottunut koiriin. Lisätietoja tulossa myöhemmin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.