Justiina (nyk. Nala)

Lisätty sivulle: 2017-04-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Justiina (nyk. Nala)
17.5.2017 Justiina sai kodin Helsingistä ainoana kissana.

***

Kuulumisia kodista:

17.5.2017 Kuulumisia ensimmäisen viikon jälkeen: Meillä on mennyt mainiosti Justiinan (nykyään Nala) kanssa. Ollaan molemmat totuteltu toisiimme ja kaikki on mennyt mahtavasti. Eikä minkäänlaisia ongelmia ole ollut, vaikka on välillä töissä ollut pidempiä työaikoja. Hän on tykästynyt todella paljon helisevään hiirileluun, joka näyttää olevan lemppari laserlelun kanssa. Ihan kuin hän olisi aina ollut luonani.

***

Leikattu naaras, 6 v, kotihoidossa Helsingissä.

10.4.2017 Justiina on jo aikuiseen ikään päässyt rouvaskissa. Se on leikkisä ja seurallinen – kun itse kaipaa seuraa. Tällöin se puskee kovasti ja kehrää ja käpertyy viereen. Justiina tykkää nukkua yöt sängyssä kehräten ja on muutenkin hyvin rauhallinen ja hiljainen kissa. Justiina ei tykkää nostelusta eikä äkillisistä äänistä ja liikkeistä, mutta muuten se on rohkea ja reipas.

Justiina rakastaa leikkiä laserilla, sen perässä voisi juosta vaikka koko illan. Justiina on joutunut pari kertaa elämänsä aikana emonkin rooliin, mutta nyt se on leikattu eikä sen suhteen ole enää huolta.

Justiina tuli Rekuille kodista, jossa muuton vuoksi pienentyneen reviirin takia toiset kissat alkoivat kiusaamaan sitä. Justiina on pennusta asti ollut samassa kodissa ja tottunut ihmiskontaktiin ja vieraat henkilöt eivät sitä pelota.

Justiinalle haetaan kotia, jossa se voisi olla ainoana kissana.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.