Justiina (nyk. Myy)

Lisätty sivulle: 2013-11-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Justiina (nyk. Myy)
6/2013 Justiina sai oman kodin Helsingistä koiran kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

1.6.2015 Molemmat kissat voivat oikein hyvin ja ovat onnellisen oloisia. Kissakaverina heillä on vielä vuoden ikäinen Ymmi-neiti, jota molemmat ovat alusta asti kovasti hoivanneet. Myös Mio-chihuahua on edelleen kissojen lemppari ja sen viereen täytyy aina ängetä nukkumaan vaikkei koira ehkä yhtä ilahtunut olekaan.. :D Parivaljakko viihtyy paljon lasitetulla parvekkeella, Myy usein jopa aamusta iltaan. Suurta hupia on myös yhdessä riehuminen ja kaikki kilisevät lelut. Myy on myös todellinen sylivauva, se olisi emännässä kiinni lähes kaiken valveillaoloajan, jos se vaan olisi mahdollista! Mukana pari kuvaa murusista. Maxilla varsinkin on upea kiiltävä turkki joka saa aina paljon ihailua osakseen :)

***

Leikattu naaras, aikuinen

10.5.2013 Justiina on löytynyt huhtikuussa Kiikoisista vaeltelemasta yksinään. Kukaan ei neitiä kaivannut kotiin löytölästä, joten Justiina siirtyi etsimään itselleen uutta kotia. Justiina on ujo tyttönen ja kaipaa rauhallista aikuiskotia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.