Jurmu (nyk. Fiia)

Lisätty sivulle: 2015-12-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Jurmu (nyk. Fiia)
19.12.2015 Jurmu ja Maija saivat yhteisen kodin Vantaalta.

***

Leikattu naaraspentu, s. 9/2015. Kotihoidossa Hämeenlinnassa.

16.12.2015 Jurmu on energinen, vauhdikas ja iloinen pieni kissanpentu, jolta löytyy myös hieman luonnetta. Jurmu on villikissan pentu, joka saapui hoitopaikkaan 14.11. pienenä, laihana poksupallona. Onneksi Jurmusta kuitenkin kehkeytyi hauska kissaseuralainen, vaikka se alussa olikin kauhuissaan ihmisseurasta. Nykyään Jurmu on jo ihan sosiaalinen. Vähän se saattaa perääntyä ihmisen lähestyessä, mutta tulee kuitenkin heti haistamaan kättä ja jää siliteltäväksi. Jos siis Jurmu malttaisi vaan pysyä sen hetken paikallaan, energiaa nimittäin tässä pikkukissassa on ihan valtavasti! Rauhallisena hetkenä Jurmu tulee viereen makoilemaan ja kehrää kovaan ääneen.

Jurmu Rekku-blogissa. Jurmu asuu samassa hoitopaikassa Maija-kissan kanssa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön tarvittaessa, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.