Jupiter

07.07.2022

Alkuperä: Suomi

26.11.2022 Jupiter muutti siskonsa Calliston kanssa yhteiseen omaan kotiin.

Jupiter on alkuun ihmisiä ujosteleva mutta nyt jo rohkaistunut hyvin leikkisä nuori tyttö, joka etsii omaa yhteistä kotia siskonsa Calliston kanssa.

6.11.2022

Callisto ja Jupiter ovat kissasiskokset, jotka loukutettiin yhdessä emonsa kanssa loppukesästä. Kesyltä emolta löytyikin siru ja hänen omistajansa tavoitettiin. Emo oli karannut keväällä ja ilmeisesti saanut karkureissunsa aikana pennut, jotka eivät olleet ollenkaan tottuneet ihmisiin. Pennut luovutettiinkin rekkujen sijaiskotiin ja emo jäi heitä hoitamaan, kunnes pennut olivat valmiita vieroitettavaksi.

Sijaiskodissa kaksikko on opetellut elämää ihmisten kanssa sekä muita sisäkissan taitoja. Niihin kuuluvat myös verholiaaneilla heiluminen, tapetin vaihtoon osallistuminen ja etätöiden valvonta. Äkkinäiset liikkeet sekä kovat äänet pelottavat kaksikkoa vielä, joten he etsivätkin rauhallista kotia, jossa ei ole lapsia.

Callisto ja Jupiter ovat toistensa parhaat ystävät, tuki ja turva, joten heille etsitään ehdottomasti vain yhteistä kotia. Uuden kodin tulee myös ymmärtää aran kissan sielunelämää ja tukea kissalasten kehitystä yhä sosiaalisemmiksi kotitiikereiksi.

Jupiter oli pitkään sitä mieltä, että ihmiset eivät ole hänen juttunsa. Lopulta kovan punkkaritytön kuori kuitenkin alkoi mureta, ja nykyään hän on herkuilla lahjottavissa silitettäväksi ja hoidettavaksi. Jupiter rakastaa yli kaiken leikkimistä ja silloin hän unohtaa jopa vähän pelottavat asiat hetkeksi. Jupiter on hyvin tarkka omista leluistaan ja ruuastaan, ja saattaa puolustaa niitä murisemalla. Kaksikolle täytyy tämän vuoksi tarjota tarpeeksi resursseja molemmille, jotta ikäviltä tilanteilta vältytään.