Jupiter (nyk. Black Mouth)

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Jupiter (nyk. Black Mouth )
2/2006 JUPITER SAI OMAN KODIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

2/2007 Jupiter (nyk. Black Mouth) Tämä eläväinen pikkukaveri saapui meille alkuvuodesta 2006 ja nimikin muuntautui Jupiterista Black Mouthiksi (kissalla on nimittäin jännät mustat huulet). Black Mouth eli kotoisasti Pikkukissa tai Pikkupoika tuli toisen ex-kodittoman, Iona-kissamme, seuraksi ja pian kissoista tulikin hyvät kaverukset (kolmen päivän alkusähinän jälkeen tosin, ehkä syynä oli sitten kielimuuri :).

Vaikkei kissa enää mikään ihan pentu olekaan, Pikkupojassa riittää silti niin valtavasti virtaa, että matot on jatkuvasti kurtussa, tavarat lentelevät hyllyiltä ja jaloissa suhahtelee valonnopeudella pieni harmaa salama. Pikkukissa on puolet päivästä villi kakara, toinen puolisko menee taas nautinnollisessa löhöämisessä olohuoneen pöydällä, vaatekaapissa tai mukavasti tyynyn vieressä sängyllä.

Pikkukissa on hirmu-utelias ja seurallinen – se on aina mukana aamutoimissa (rasittavuuteen asti!), tutkiskelee kaiken lattialla olevasta paperinpalasta puoliavoimeen ulko-oveen ja tykkää olla aina samassa huoneessa meidän kanssa siinä määrin, että huutelee sitten jossain saunalla, jos me ihmiset olemme hävinneet sen mielestä johonkin. Kissa on kova puskemaan ja kehräämään, se tykkää kanniskelusta, mutta ei sylissäolosta paikallaan (onpa valikoivaa…). Onneksi pikkuherra on vielä sen verran pienikokoinen (ne vähäisetkin kilot karisevat sen jokapäiväisessä rallijuoksussa), että sitä oikeasti jaksaa kanniskella.

“Hopeanuolemme” on alusta alkaen tullut mainiosti toimeen kaikkien eläväisten kanssa. Ihmisten seurasta se tykkää kovasti, Iona on sen mielestä maailman mahtavin kissakaveri ja koirat ovat omituisella tavalla hauskoja leikkikamuja. Meillä on aikeena ottaa tulevaisuudessa vielä lisää näitä kulkureita kotiimme, joten hyvin todennäköisesti ainakin Pikkukissa on siellä ovella ensimmäisenä vastaanottamassa uusia tulokkaita, utelias ja sosiaalinen kun on.

Pikkukissalla oli meille tullessaan pieni nuhanpoikanen, mutta nuhastelu helpottui eläinlääkärikeikan jälkeen, kun se kastroinnin yhteydessä sai nuhaansa antibioottikuurin. Vieläkin kissa välillä aivastelee, mutta nuhanenäisyys ei varsinaisesti ole sitä missään vaiheessa pahasti haitannut. Pikkupoika on pysynyt nyt oikein terveenä ja toivottavasti pysyy jatkossakin :)

Kiitos Rekku Rescuelle (ja yhteyshenkilölle Iralle) “hyvästä palvelusta” ja tietysti itse Pikkukissasta! :)

T: Annina ja Kari sekä kissat Iona ja Black Mouth

****

Uros, ikä noin 4 kk.

Jupiter on tammikuussa 2006 noin 4 kk ikäinen poika, joka on samassa paikassa Tallinnan puolella kotihoidossa kuin Saturnus. Jupiter pitää kovasti ihmisistä.