Juno

04/2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Juno on veikeä ja leikkisä nuori poika, joka etsii yhteisitä kotia parhaan kamunsa Kasimirin kanssa.

13.7.2019

Juno on vekkuli vilpertti, jolla on kokoajan pilke silmäkulmassa. Juno tykkää leikkiä paljon; on milloin mitäkin vaanimassa peppu pystyssä ja hyökkäilee pitkältäkin matkalta kiinni saaliiseen. Nauhalliset lelut ovat Junon lemppareita, erityisesti narujen katkominen on kivaa puuhaa. Uudessa kodissa tulisikin jaksaa valvoa Junon naruleikkejä, ettei vaan yhtäkään nauhanpätkää häviä pojan kitaan. Juno nauttii ihmisten seurasta ja huomiosta, mutta on hieman ujompi kuin kaverinsa Kasimir. Iltaisin Juno saattaa tulla ihmisen viereen tyynylle nukkumaan ja kulkee Kasimirin perävaununa hakemaan rapsutuksia, joita sitten rakastaakin.

Junon ja Kasimirin lempipuuhaa on lasitetulla parvekkeella oleskelu ja pojat haluavat, että ovi sinne on aina auki, jotta he pääsevät halutessaan nauttimaan raittiista ilmasta ja katselemaan pihalle. Nuorina ja energisinä kissoina pojat vetävät välillä öisin sirkusta, johon ihmisiä ei ole kutsuttu. Leikkimisen ääniä saattaa jonkin verran kuulua, kun pojat ottelevat keskenään leikkisästi painien ja jahtaavat toisiaan. Kiipeilypuu kokee näinä hetkinä kovia, mutta sohva ja muut kalusteet ovat saaneet pysyä rauhassa. Myös kasvien ”hoito” on yksi poikien mielipuuhista, joten uudessa kodissa tulisi kiinnittää huomiota siihen, että asunnossa on vain kissoille myrkyttömiä kasveja.

Juno ja Kasimir tulivat yhdessä Rekku Rescuelle kodinvaihtajina. Juno on ottanut Kasimirin isähahmokseen ja selvästi rohkaistuu hänen läsnäolostaan. Pojat ovat hyvin kiintyneitä toisiinsa ja viettävät paljon aikaa yhdessä: he leikkivät, pesevät toisiaan, aterioivat ja nukkuvat vierekkäin. Molemmat pojat ovat kilttejä ja ihmisystävällisiä sekä tottuneet lapsiin ja koiriin.

 

 

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emmi / 0503071740

Soittoajat: Sopimuksen mukaan.

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Juno

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.