Juno

04/2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

16.2.2020 Kasimir ja Juno lähtivät reippaina poikina yhdessä uuteen kotiin.

1.3.2020

Kuulumisia uudesta kodista:

“Pojat ovat kotiutuneet erittäin hyvin! Kantokopista kun pääsivät ulos niin tarkistivat vaan, että kaveri on myös mukana ja lähtivät yhdessä tutkimaan uutta ympäristöään. Junokaan ei arastellut vaan tuli melkeinpä heti hakemaan rapsutuksia. Pojat viihtyvät melkeinpä missä tahansa. Molemmat viihtyvät raapimapuun päällä, josta katselevat ulos takapihalle. Heti seuraavana päivänä menivät tyttären kanssa päikkäreille. Myös pojan sängyssä kävivät viekussa (pinnasänky ei ole niin mieluisa kuin normi sänky 😅). Kassu on päässyt päivittäin ulkoilemaan mistä nauttiikin suunnattomasti. Molemmat pojat köllöttelevät mielellään myös sohvalla vieressämme ja nauttivat masurapsutuksusta. Ruoka on myös maistunut hyvin.”

***

Juno on veikeä ja leikkisä nuori poika, joka on erottamaton parhaasta kamustaan Kasimirista.

5.2.2020

Kasimir ja Juno palautuivat takaisin Rekku Rescuelle kodissa puhjenneen kissa-allergian vuoksi. Pojat ovat vieläkin omat ihanat, valloittavat itsensä! Molemmat pojat ovat hyvin reippaita ja rentoja, jopa vieraiden ihmisten seurassa. Juno on kasvanut isoksi pojaksi ja sen myötä aiempi vähäinen ujous on karissut. Poika jaksaa leikkiä tuntitolkulla, hyppii ja heiluu keppilelun perässä. Hänellä on myös suloinen tapa kuljettaa lempipalloaan öisin suussaan ympäri asuntoa.

Kasimir ja Juno etsivät yhteistä kotia, jossa olisi antaa näille ihanille pojille paljon rapsutuksia ja rakkautta. Pojat myös pitäisivät kovasti tilavasta asunnosta jossa vetää rallia ympäriinsä, kunnon kokoisesta kiipeilypuusta sekä lasitetusta parvekkeesta. Kasimir ja Juno ovat hyvin kiintyneitä toisiinsa ja viettävät paljon aikaa yhdessä: he leikkivät, pesevät toisiaan, aterioivat ja nukkuvat vierekkäin. Molemmat pojat ovat kilttejä, helposti käsiteltäviä ja ihmisystävällisiä sekä tottuneet lapsiin ja koiriin.

***

17.9.2019 Juno muutti omaan kotiin yhdessä parhaan kaverinsa Kasimirin kanssa.

Kuulumisia uudesta kodista:

“Uudessa kodissa on mennyt uskomattoman hyvin. Molemmat pojat tutkivat paikat heti uuteen kotiin tultuaan ja ovat löytäneet tämän hetkiset lempipaikkansa. Junokin on rohkaistunut ja heti perjantaina haki silityksiä. Ovat syöneet ja juoneet, hakeutuvat viereen ja “juttelevat”. Pojat myös ajavat toisiaan takaa ja painivat. He viihtyvät parvekkeella ja Kassu on ulkoillut pihalla. Ihania palleroita ovat!”

***

13.7.2019

Juno on vekkuli vilpertti, jolla on kokoajan pilke silmäkulmassa. Juno tykkää leikkiä paljon; on milloin mitäkin vaanimassa peppu pystyssä ja hyökkäilee pitkältäkin matkalta kiinni saaliiseen. Nauhalliset lelut ovat Junon lemppareita, erityisesti narujen katkominen on kivaa puuhaa. Uudessa kodissa tulisikin jaksaa valvoa Junon naruleikkejä, ettei vaan yhtäkään nauhanpätkää häviä pojan kitaan. Juno nauttii ihmisten seurasta ja huomiosta, mutta on hieman ujompi kuin kaverinsa Kasimir. Iltaisin Juno saattaa tulla ihmisen viereen tyynylle nukkumaan ja kulkee Kasimirin perävaununa hakemaan rapsutuksia, joita sitten rakastaakin.

Junon ja Kasimirin lempipuuhaa on lasitetulla parvekkeella oleskelu ja pojat haluavat, että ovi sinne on aina auki, jotta he pääsevät halutessaan nauttimaan raittiista ilmasta ja katselemaan pihalle. Nuorina ja energisinä kissoina pojat vetävät välillä öisin sirkusta, johon ihmisiä ei ole kutsuttu. Leikkimisen ääniä saattaa jonkin verran kuulua, kun pojat ottelevat keskenään leikkisästi painien ja jahtaavat toisiaan. Kiipeilypuu kokee näinä hetkinä kovia, mutta sohva ja muut kalusteet ovat saaneet pysyä rauhassa. Myös kasvien “hoito” on yksi poikien mielipuuhista, joten uudessa kodissa tulisi kiinnittää huomiota siihen, että asunnossa on vain kissoille myrkyttömiä kasveja.

Juno ja Kasimir tulivat yhdessä Rekku Rescuelle kodinvaihtajina. Juno on ottanut Kasimirin isähahmokseen ja selvästi rohkaistuu hänen läsnäolostaan. Pojat ovat hyvin kiintyneitä toisiinsa ja viettävät paljon aikaa yhdessä: he leikkivät, pesevät toisiaan, aterioivat ja nukkuvat vierekkäin. Molemmat pojat ovat kilttejä ja ihmisystävällisiä sekä tottuneet lapsiin ja koiriin.