Juno

04/2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

17.9.2019 Juno muutti omaan kotiin yhdessä parhaan kaverinsa Kasimirin kanssa.

Kuulumisia uudesta kodista:

Uudessa kodissa on mennyt uskomattoman hyvin. Molemmat pojat tutkivat paikat heti uuteen kotiin tultuaan ja ovat löytäneet tämän hetkiset lempipaikkansa. Junokin on rohkaistunut ja heti perjantaina haki silityksiä. Ovat syöneet ja juoneet, hakeutuvat viereen ja ”juttelevat”. Pojat myös ajavat toisiaan takaa ja painivat. He viihtyvät parvekkeella ja Kassu on ulkoillut pihalla. Ihania palleroita ovat!

***

Juno on veikeä ja leikkisä nuori poika, joka etsii yhteisitä kotia parhaan kamunsa Kasimirin kanssa.

13.7.2019

Juno on vekkuli vilpertti, jolla on kokoajan pilke silmäkulmassa. Juno tykkää leikkiä paljon; on milloin mitäkin vaanimassa peppu pystyssä ja hyökkäilee pitkältäkin matkalta kiinni saaliiseen. Nauhalliset lelut ovat Junon lemppareita, erityisesti narujen katkominen on kivaa puuhaa. Uudessa kodissa tulisikin jaksaa valvoa Junon naruleikkejä, ettei vaan yhtäkään nauhanpätkää häviä pojan kitaan. Juno nauttii ihmisten seurasta ja huomiosta, mutta on hieman ujompi kuin kaverinsa Kasimir. Iltaisin Juno saattaa tulla ihmisen viereen tyynylle nukkumaan ja kulkee Kasimirin perävaununa hakemaan rapsutuksia, joita sitten rakastaakin.

Junon ja Kasimirin lempipuuhaa on lasitetulla parvekkeella oleskelu ja pojat haluavat, että ovi sinne on aina auki, jotta he pääsevät halutessaan nauttimaan raittiista ilmasta ja katselemaan pihalle. Nuorina ja energisinä kissoina pojat vetävät välillä öisin sirkusta, johon ihmisiä ei ole kutsuttu. Leikkimisen ääniä saattaa jonkin verran kuulua, kun pojat ottelevat keskenään leikkisästi painien ja jahtaavat toisiaan. Kiipeilypuu kokee näinä hetkinä kovia, mutta sohva ja muut kalusteet ovat saaneet pysyä rauhassa. Myös kasvien ”hoito” on yksi poikien mielipuuhista, joten uudessa kodissa tulisi kiinnittää huomiota siihen, että asunnossa on vain kissoille myrkyttömiä kasveja.

Juno ja Kasimir tulivat yhdessä Rekku Rescuelle kodinvaihtajina. Juno on ottanut Kasimirin isähahmokseen ja selvästi rohkaistuu hänen läsnäolostaan. Pojat ovat hyvin kiintyneitä toisiinsa ja viettävät paljon aikaa yhdessä: he leikkivät, pesevät toisiaan, aterioivat ja nukkuvat vierekkäin. Molemmat pojat ovat kilttejä ja ihmisystävällisiä sekä tottuneet lapsiin ja koiriin.