Juniper

2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

2.2.2023 Juniper ja Orion muuttivat yhdessä uuteen kotiin.

***

Juniper on nätti seuraneiti, joka etsii kotia ystävänsä Orionin kanssa.

8.1.2023

Juniper ja Orion odottelevat edelleen ikiomaa kotiaan.

Kaksikko siirtyi uuteen sijaiskotiin ennen joulua ja he ovat kotiutuneet uuteen ympäristöön hienosti. Uudelta hoitajalta on tullut reippaasti kehuja molempien kiltteydestä. Juniper on edelleen kissoista se rohkeampi ja leikkisämpi, kaksikon veturi. Erityisesti huiskalelu ja laser ovat neidin mieleen. Riehulihetken jälkeen Juniper osaa hakea reippaasti rapsutuksia, ja jää mielellään lähistölle pöydälle tai ikkunalaudalle tarkkailemaan menoa.

3.12.2022

Juniper tulee nykyään mielellään viettämään seuraelämää ihmisen viereen, ja mieluusti istuu lähettyvillä nauttien yhteiselosta. Hän istuu myös mieluusti ikkunalaudalla katsellen maailman menoa. Torkkupaikkoihin on myös tullut uudistusta, sillä nykyään neiti nukkuu vaatekaapin lisäksi myös sohvalla orionin kanssa.
Juniper leikkii mieluusti paljon vauhdikkaita leikkejä, niin lelujen, kuin lankakeränkin kanssa, samalla juosten matot myttyyn.

14.10.2022

Juniper on hyvin ystävällinen ja rapsutuksia kovasti kaipaava kissarouva. Hän viettää mieluusti aikaa havainnoiden maailman menoa korkeista pakoista ja vastapainona nauttii torkuista vaatekaapin uumenissa. Iltaa kohden Juniper muuttuu kunnon vauhtikoneeksi Orionin kanssa, ja keittiön matto lähtee uuteen paikkaan, kun kaksikko pääsee vauhtiin.

Juniper ja Orion saapuivat Rekuille syksyn alussa kodinvaihtajina, ja aluksi molemmat kissat olivat jokseenkin arkoja. Muutamassa viikossa uuteen paikkaan totuteltuaan Juniper kuitenkin rentoutui, ja hänestä onkin kuoriutunut seurallinen ja tarkkaavainen kissa. Juniper ei ole osoittanut mieltymystä sylissä oleskeluun, mutta rapsuja hän tulee kyllä hakemaan eikä myöskään säikähdä, jos ihminen itse lähestyy häntä rapsuttelumielessä.

Juniper on käytetty eläinlääkärissä, ja ainoa huomautuksen aihe oli pieni määrä hammaskiveä. Tämä ei toistaiseksi vaadi toimenpiteitä, mutta uuden kodin on hyvä varautua siihen, että Juniper tarvinnee hammashoitoa noin vuoden sisään.

Juniper etsii yhteistä kotia ystävänsä Orionin kanssa muuten lemmikittömästä taloudesta. Juniper toivoisi rauhaisaa kotia, josta löytyisi paljon kiipeilymahdollisuuksia ja korkeita paikkoja, joista silmäillä kodin menoa. Lisäksi kodista tulisi myös löytyä tilaa ajoittain villeillekin leikeille. Uudella omistajalla olisi hyvä olla jo jonkin verran aiempaa kissakokemusta, ymmärrystä kissan elekielestä ja kykyä kunnioittaa kissan omia rajoja. Pienten lasten seuraan Juniper ei sovi, sillä se pelkää nopeita ja arvaamattomia liikkeitä.