Juniper

2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Kerava (sijaiskodissa)

Juniper on nätti seuraneiti, joka etsii kotia ystävänsä Orionin kanssa.

14.10.2022

Juniper on hyvin ystävällinen ja rapsutuksia kovasti kaipaava kissarouva. Hän viettää mieluusti aikaa havainnoiden maailman menoa korkeista pakoista ja vastapainona nauttii torkuista vaatekaapin uumenissa. Iltaa kohden Juniper muuttuu kunnon vauhtikoneeksi Orionin kanssa, ja keittiön matto lähtee uuteen paikkaan, kun kaksikko pääsee vauhtiin.

Juniper ja Orion saapuivat Rekuille syksyn alussa kodinvaihtajina, ja aluksi molemmat kissat olivat jokseenkin arkoja. Muutamassa viikossa uuteen paikkaan totuteltuaan Juniper kuitenkin rentoutui, ja hänestä onkin kuoriutunut seurallinen ja tarkkaavainen kissa. Juniper ei ole osoittanut mieltymystä sylissä oleskeluun, mutta rapsuja hän tulee kyllä hakemaan eikä myöskään säikähdä, jos ihminen itse lähestyy häntä rapsuttelumielessä.

Juniper on käytetty eläinlääkärissä, ja ainoa huomautuksen aihe oli pieni määrä hammaskiveä. Tämä ei toistaiseksi vaadi toimenpiteitä, mutta uuden kodin on hyvä varautua siihen, että Juniper tarvinnee hammashoitoa noin vuoden sisään.

Juniper etsii yhteistä kotia ystävänsä Orionin kanssa muuten lemmikittömästä taloudesta. Juniper toivoisi rauhaisaa kotia, josta löytyisi paljon kiipeilymahdollisuuksia ja korkeita paikkoja, joista silmäillä kodin menoa. Lisäksi kodista tulisi myös löytyä tilaa ajoittain villeillekin leikeille. Uudella omistajalla olisi hyvä olla jo jonkin verran aiempaa kissakokemusta, ymmärrystä kissan elekielestä ja kykyä kunnioittaa kissan omia rajoja. Pienten lasten seuraan Juniper ei sovi, sillä se pelkää nopeita ja arvaamattomia liikkeitä.

Summary in English

Juniper came to Rekku Rescue to be rehomed with her friend Orion because their previous owner couldn’t take care of the duo anymore. In the foster home Juniper was somewhat timid at first but has now become quite a social and attentive cat. Juniper isn’t a lap cat, but she enjoys being petted and will come and demand them herself as well as letting her carer approach her. Juniper enjoys taking naps in the safety of a wardrobe but becomes lively in the evening, taking part in high speed playing with Orion. Juniper also loves spending time in high places and having versatile climbing options.

Juniper and Orion are looking for a home with no other pets and no small or young school-aged children since they’re both afraid of quick and unpredictable movements. Their new owner should have some previous experience with cats and an understanding of cats’ behaviour and communication.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emmi / 0503071740

Soittoajat: vain sovittaessa / please fill out the inquiry form below, or contact me via e-mail

emmirekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Juniper

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.
    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.