Juniper

2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

2.2.2023 Juniper ja Orion muuttivat yhdessä uuteen kotiin.

***

Juniper on nätti seuraneiti, joka etsii kotia ystävänsä Orionin kanssa.

8.1.2023

Juniper ja Orion odottelevat edelleen ikiomaa kotiaan.

Kaksikko siirtyi uuteen sijaiskotiin ennen joulua ja he ovat kotiutuneet uuteen ympäristöön hienosti. Uudelta hoitajalta on tullut reippaasti kehuja molempien kiltteydestä. Juniper on edelleen kissoista se rohkeampi ja leikkisämpi, kaksikon veturi. Erityisesti huiskalelu ja laser ovat neidin mieleen. Riehulihetken jälkeen Juniper osaa hakea reippaasti rapsutuksia, ja jää mielellään lähistölle pöydälle tai ikkunalaudalle tarkkailemaan menoa.

3.12.2022

Juniper tulee nykyään mielellään viettämään seuraelämää ihmisen viereen, ja mieluusti istuu lähettyvillä nauttien yhteiselosta. Hän istuu myös mieluusti ikkunalaudalla katsellen maailman menoa. Torkkupaikkoihin on myös tullut uudistusta, sillä nykyään neiti nukkuu vaatekaapin lisäksi myös sohvalla orionin kanssa.
Juniper leikkii mieluusti paljon vauhdikkaita leikkejä, niin lelujen, kuin lankakeränkin kanssa, samalla juosten matot myttyyn.

14.10.2022

Juniper on hyvin ystävällinen ja rapsutuksia kovasti kaipaava kissarouva. Hän viettää mieluusti aikaa havainnoiden maailman menoa korkeista pakoista ja vastapainona nauttii torkuista vaatekaapin uumenissa. Iltaa kohden Juniper muuttuu kunnon vauhtikoneeksi Orionin kanssa, ja keittiön matto lähtee uuteen paikkaan, kun kaksikko pääsee vauhtiin.

Juniper ja Orion saapuivat Rekuille syksyn alussa kodinvaihtajina, ja aluksi molemmat kissat olivat jokseenkin arkoja. Muutamassa viikossa uuteen paikkaan totuteltuaan Juniper kuitenkin rentoutui, ja hänestä onkin kuoriutunut seurallinen ja tarkkaavainen kissa. Juniper ei ole osoittanut mieltymystä sylissä oleskeluun, mutta rapsuja hän tulee kyllä hakemaan eikä myöskään säikähdä, jos ihminen itse lähestyy häntä rapsuttelumielessä.

Juniper on käytetty eläinlääkärissä, ja ainoa huomautuksen aihe oli pieni määrä hammaskiveä. Tämä ei toistaiseksi vaadi toimenpiteitä, mutta uuden kodin on hyvä varautua siihen, että Juniper tarvinnee hammashoitoa noin vuoden sisään.

Juniper etsii yhteistä kotia ystävänsä Orionin kanssa muuten lemmikittömästä taloudesta. Juniper toivoisi rauhaisaa kotia, josta löytyisi paljon kiipeilymahdollisuuksia ja korkeita paikkoja, joista silmäillä kodin menoa. Lisäksi kodista tulisi myös löytyä tilaa ajoittain villeillekin leikeille. Uudella omistajalla olisi hyvä olla jo jonkin verran aiempaa kissakokemusta, ymmärrystä kissan elekielestä ja kykyä kunnioittaa kissan omia rajoja. Pienten lasten seuraan Juniper ei sovi, sillä se pelkää nopeita ja arvaamattomia liikkeitä.

Summary in English

Juniper came to Rekku Rescue to be rehomed with her friend Orion because their previous owner couldn’t take care of the duo anymore. In the foster home Juniper was somewhat timid at first but has now become quite a social and attentive cat. Juniper isn’t a lap cat, but she enjoys being petted and will come and demand them herself if the attention is not otherwise provided. Juniper is more playful of the two and in addition to playing likes to spend time in the company of her own human, sitting nearby and observing human’s activities. Juniper also loves spending time in high places and having versatile climbing options.

Juniper and Orion are looking for a home with no other pets and no small or young school-aged children since they’re both sensitive to quick and unpredictable movements. Although both cats are really kind natured, their new owner should have some previous experience with cats and an understanding of cats’ behaviour and communication.