Junior (nyk. Leo)

Lisätty sivulle: 2007-04-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Junior (nyk. Leo)
31.7.2009 LEO JA KIDI LÖYSIVÄT LÄHIPIIRISTÄ UUDEN YHTEISEN KODIN

****

22.7.2009 noin 2,5 v. leikatut kollit Leo (ent. Junior) ja Kidi (ent. Santeri) tarvitsevat uuden yhteisen kodin. Kissat ovat tällä hetkellä Oulussa.

Leo on luonteeltaan hieman arempi, erittäin kultainen luonteeltaan, tekee itseänsä tykö mutta ei “tyrkytä” seuraansa. Tykkää seurata tilanteita sivummalta.

Kidi taas on hyvin utelias luonne, sekä erittäin hellyydenkipeä! On luonteeltaan enemmän hälläväliä-tyyppiä, eli tekee asiat kuten itse haluaa.

Pojat ovat erittäin helppoja kissoja, tykkäävät laiskotella, mieluiten omistajan seurassa, sekä nauttivat ja jaksavat leikkiä äärimmäisen paljon.

****

2.5.2007 VELJEKSET JUNIOR JA SANTERI MUUTTIVAT OMAAN YHTEISEEN KOTIIN

****

8.9.2007 Kuulumisia: Leo ja Kidi tulivat meille vapun jälkeen 2007. Samana iltana pojat jo ottivat kodin haltuunsa ja näyttivät viihtyvän hyvin. Leosta tuli heti äidin mussukka ja sitä se on vieläkin :). Leo on hieman arempi kuin veljensä, se pelkää kaikkia hiemankin isompia ja arvaamattomia ääniä, ja aikkea uutta. Ensimmäisten kiima-aikojen merkkailutkin meillä hoiti Leo, teeveen takana oli Leon lempipaikka, mikä ei meistä ollut kovinkaan kiva juttu… Seuraava paikka merkkailuun oli viemärit, niin keittiössä kuin kylppärissäkin. No pojat leikkautettiin 1.8.-07 jonka jälkeen merkkailu loppui. Leo on voinut hyvin meille tulon jälkeen kaikin puolin. Poju on niin peruskisu, nauttii ihmisten huomiosta niin paljon kuin voi.

****

UROS, noin 3-4kk (huhtikuun 2007 alussa)

Junior, Santeri, Aava ja Sandra ovat aluperin kotoisin Haapsalusta ja tällä hetkellä kotihoidossa Vantaalla.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 115€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty fel- ja fiv -testit sekä sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.