Jummi (nyk. Pulla)

Lisätty sivulle: 2010-12-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Jummi (nyk. Pulla)
12/2010 JUMMI MUUTTI YHDESSÄ BANGON KANSSA YHTEISEEN KOTIIN PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

****

KUULUMISIA omasta kodista:

4.1.2011 Hei! Bango (nyk. Pilli) ja Jummi (nyk. Pulla) ovat olleet meillä nyt reilu kaksi viikkoa ja pojat ovat kotoutuneet ensi koettelemusten jälkeen tosi hyvin. Ensimmäisinä päivinä pojat alkoivat aivastella ja yskiä. Oireet pahenivat, joten eläinlääkärikäynti oli edessä. Pullalla oli myös silmätulehdus. Taustalla on todennäköisesti jokin kissavirus. Antibioottikuurilla estettiin muiden tulehdusten tulo ja oireet ovat hitaasti mutta varmasti poistuneet. Kuurin aikana ruoka kuitenkin maistui ja kissat jaksoivat leikkiäkin.

Nyt pennut ovat oikeita energiapakkauksia, rallia vedetään asunnon ympäri ja ruoka maittaa paremmin kuin koskaan! Pilli on pojista ujompi tapaus ja todella hitaasti lämpeävä, mutta sinnikkäällä yrittämisellä ja kärsivällisyydellä siitä on kuoriutunut mitä ihanin persoonallinen nuori kissaherra, joka antaa vieraidenkin vähän rapsuttaa. Pulla taas rakastaa kaikkia eikä pelkää mitään. Ikkunalauta on yksi poikien lempipaikoista, sieltä voi seurailla kadun tapahtumia ja pyydystellä lumihiutaleiden varjoja. Pehmeä sänky ja sohva taas ovat suosittuja torkkupaikkoja. Suurinta herkkua mitä pojat tietävät ovat katkaravut ja juusto. Varsinkin Pilli on perso ruoalle ja kasvaa huimaa vauhtia.

Uteliaat pojat tutkivat hanakasti kaikki uudet asiat ja esineet (Pulla etunenässä). Ihme kyllä, mitään ei ole vielä rikottu. Leikkiminen on poikien lempipuuhaa, ja ne leikkivät sekä keskenään, itsekseen että meidän kanssa aina kun siihen tarjoutuu mahdollisuus.

Poikien touhuja on hauska seurailla ja kissat ovat tuoneet meille paljon iloa. Toivomme, että edessä on vielä monenmonta vuotta yhteisiä hetkiä! Kiitos Rekku Rescuelle ihanista kissoistamme.

Terveisin; Petra, Teemu, Pilli ja Pulla

****

UROS, noin 2,5kk marras/joulukuussa 2010 / Vantaalla

13.12.2010 Jummi odottaa omaan kotiin pääsyä samassa hoitopaikassa Bangon sekä Jaimon, Jopin, Juulin ja Jannin kanssa.

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.