Julmia

Lisätty sivulle: 2013-01-04

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Julmia
28.1.2013 Julmia sai kodin Porista

***

Leikattu naaras, noin 8kk (tammikuussa 2013), kotihoidossa Ulvilassa

15.1.2013 Julmia on hieman syrjäänvetäytyvämpi, mutta tykkää kyllä silittelyistä. Molemmat nukkuvat nykyään sängyssä ihmisten vieressä :) Kovasti riehuvat myös yhdessä.. kovaa takaa-ajo leikkiä varsinkin yöllä :)

4.1.2013 Julmia ja sisarensa Sylvia tulivat Rekku Rescuelle kotihoitoon Ulvilaan. Julmia on musta tyttökissa, joka on loukannut joskus etutassusta yhden anturan irti. Ei haittaa menoa, mutta saattaa joutua kynttä leikkamaan extraa siitä varpaasta. Julmia oli talteenotettaessa aivan luuta ja nahkaa, mutta hyvin reipas neiti. Julmia ja Sylviä ovat hyvin kesyjä ja leikkisiä. Julmia on saanut lihaa luiden päälle ja turkkikin alkaa kiiltää. Julmia on ylvään oloinen, hellyydenkaipuinen ja leikkisä nuorineiti, joka nauttii harjauksesta ja syömisestä.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.